Paradise Hotel 2013 evaluering

Det er nu slut med Paradise Hotel, men det vender vel frygteligt tilbage i 2014. Hvad har vi så set i år?

Der har været dårlige seertal, men hvad kan det mon skyldes? Kan det være deltagerne, castingen eller sammenklipningen?

Hvis vi først kigger på deltagerne, har det været noget af en broget skare, nogle er hurtigt glemt, mens der er andre som vi måske husker når næste sæson starter. Dem jeg nok vil kunne huske er Martin, Nicolas, Rasmus, Sandra, Nathja, Malene og Anna. Sidst men ikke mindst den glade dreng Stolle.

Rasmus, Sandra og mesteren Nicolas vil blive kendt for virkelig at spille taktisk, uden at få følelser i klemme.

Nathja, Malene og Anna, er straks en anden sag. Nathja spillede med følelserne, og havde svært ved at adskille dem og taktikken. Hun var vild med den gæve Stolle, som blev vild med Nathja. Nathja kærlighed til Stolle kølnedes, da hun fik et par sandheder at vide om Stolle, men hun fandt dog hurtig trøst i Nichlas.

Malene og Anna er straks en anden sag. De burde begge være smidt ud af programmet, efter den ondskabsfulde mobning de begge udsatte Rasmus for. Jeg kunne læse på en internetside, at de to gimper havde fået en advarsel. Havde det ikke klædt TV3 at vise denne advarsel i det efterfølgende afsnit? Specielt Anna virkede som fejlcastet, hun fremstod meget umoden og egoistisk. Malene kommer til at arbejde med sin jalousi. Hun var meget jaloux på alt og alle, specielt på sin kæreste, og ikke mindst på Sandra som vandt Paradise Hotel 2013.

De to glade Aarhusdrenge var der just ikke meget taktik i, men de kunne feste og score damer. Specielt Stolle var meget populær her i familien, mest pga. det smittende humør.

Afsnittene havde ikke de store seertal, hvilket måske skyldes den måde TV3 havde sammenklippet afsnittene på. Der blev specielt i starten fokuseret for meget på sex og druk, og ikke så meget på den taktiske side af spillet, og den savnede jeg. I de sidste afsnit gik TV3 helt over i den anden grøft, og viste mere taktik, og mindre sex og druk.

Hvad kan der gøres bedre? Tja, for det første var vi lidt trætte af de mange gengangere. Først blev en smidt ud, for at vende tilbage kort tid efter. Der skal helt klart fra TV3s side kigges grundigt på, hvordan afsnittene sammenklippes, en rimelig blanding mellem taktik, sex og druk skal findes, hvis Paradise Hotel skal overleve.

Det sidste bøvs herfra, er at casterne nok skal se på alderen og modenheden hos deltagerne. Nogle virkede simpelthen for unge og umodne. Måske skulle aldersgrænsen sættes noget op, men på den anden side set er Martin 30, men opførte sig som en på 18, så det er ikke altid et tal som afgør modenheden.

At det var det rigtige par som vandt, kan der slet ikke herske tvivl om. Malene talte meget om værdighed, og den besad hun ikke meget af. Hun glemte hvis bl.a. Rasmus.

Jeg ser frem til sæson 2014, og håber på en bedre casting og redigering.

19-5-2013

Paradise Hotel den 16-5 Finalen

Den store finale.

Hvem vinder? Nicolas og Sandra eller Jack og Daniela?

Personligt tror jeg nu mest på Jack og Daniela, da de måske har den største opbakning.

Nathja er stadig indebrændt og rasende, hvilket ikke klæder hende.

Og så kommer der atter et brev…… Finalisterne skal grilles af juryen. Først er det Jack som står for tur, og der kommer sandheder på bordet som igen får Nathja op i det røde felt. Så er det søde Sandras tur, og overmokken Malene går straks til angreb på den sympatiske og jordnære pige, men det kommer der nu ikke så meget ud af. Daniela svarede godt for sig. Nicolas taler ærlig om sin taktik og dobbeltspil. Jeg tror Nicolas har skudt sig selv i foden med sin taktik, men den har bragt ham i finalen, men om han vinder er yderst tvivlsomt.

Første del af finalen. Her skal jurymedlemmerne en efter en stille bag de par som de ønsker, skal vinde. Vinderen bliver Sandra og Nicilas suverænt. Nathja sundede sig og lod fornuften sejre, hvilket fik Daniela op i det røde felt.

De to vindere skal nu ud i en troskabstest, hvor de kan vinde en masse penge, men kan de stole på hinanden når det drejer sig om penge? Snyder stormesteren også Sandra? Det er trods alt 500.000 der spilles om.

Nicolas er selvfølgelig i tvivl, men han skal også kunne leve med sig selv. Nicolas smider kuglen og stikker af med 300.000, dumme dreng, fyyyy, tænk at snyde Sandra. Han får også skæld du af Paris Hilton.

Han er den fortjente vinder. Han har som den eneste virkelig spillet taktisk smart, men det var dog ved at gå galt her til sidst. Stort tillykke herfra.

Paradise Hotel den 15-5 afsnit 71

Nu er det nu, hvem skal i finalen? Hvad skal de hårdt prøvede par udsættes for i dag?

Morgenens overraskelse er Rikke som beder de håbefulde par om at gå tilbage til deres værelser, hvor Rikke opsøger de enkelte par. De får at vide at de skal give deres stemme på, hvem der er mindst værdig af hotellets gæster. Der er to som skal forlade paradiset. Rasmus og Stine er dem som skal forlade Paradise Hotel. I orden med Stine som just ikke har bidraget med alt for meget på det taktiske plan. Rasmus har kæmpet sin chance, og har været mega udsat.

Juryen, som er nogle af de gamle deltagere, får en finaleplads. Det skal de blive enige om. Juryen har udpeget Nicolas som finaledeltager, hvilket er mere end fortjent. Han har virkelig spillet godt og er dygtig til at manipulere.

De heldige i finalen er Sandra, Nathja, Daniela og Jack. Om de er de mest værdige kan diskuteres. Daniela og Jack har spillet godt taktisk, til dels også Sandra. Men så kommer Rikke…. Hun meddeler at juryen har udvalgt en finaledeltager, og en af de fire ikke kommer videre. De skal stemme om hvem af de fire der skal ud. Så tæt på og alligevel så langt væk. Nathja og Daniela får hver to stemmer, så Nicolas får den afgørende stemme. Han vælger at smide Nathja ud, hvilket hun ikke er helt tilfreds med. Hun opfører sig som et lille barn, det er altså kun et spil. Hvad har hun bidraget med i det hele taget? Nogen taktikker er hun just ikke. Hun har spillet for meget med følelserne.

Jeg tror til forandring på hvad Nicolas siger, at han vil danne par med Sandra, men spørgsmålet er om han ikke har skudt sig selv i foden.

Det er nu spændende, hvem der vinder finalen, men jeg tror at Daniela og Jack har den største chance.

Overmokken Malene anklager Sandra for ikke at være en værdig finale deltager. Og det skulle komme fra en som har været på badeferie, og just ikke har bidraget med meget taktik. Hun er jo selv blevet båret gennem mange afsnit. Hun har kun bidraget med drama og minimalt spil.

Og dagens fugl: En kakkedue (kakadue)

Paradise Hotel den 14-5 afsnit 70

Stakkels Nathja er igen uden partner, måske skulle hun skifte deo.

Mesteren er ved at blive ført bag lyset, da det nu er Jack og Rasmus der spiller sammen.

Og så kom der et brev…. Nathja skal på solo og de andre skal gå i dineren. De tre par får hver en glaskugle, hvis en smadrer den får partneren en magt, mens den der smadrer den, er udsat. Jack smadrer den, og skal derfor i duel efter Danielas valg.

Jack skal nu finde ud af, hvem det er smartest at duellere imod.

Nicolas tror stadig at han har kontrol over spillet, men mesteren er i fare, da der er tre gode spillere på banen i form af Daniela, Rasmus og Jack. Nicolas er ved at indse, at han er overspillet.

Daniela vælger Nicolas som Jacks duellant. Inden duellen offentliggør Rikke at et par kan være af samme køn. Rasmus, Sandra og Stine skal bestemme hvem der skal blive på hotellet. Jack bliver den heldige der bliver, mens det er farvel til Nicolas.

Så gik den ikke længere for mesteren, en af de eneste der virkelig har spillet. Han bliver savnet, på trods af at han til tider har været en djævel. Rasmus blev mesterens skæbne. Sandra bliver mega ked af det, men det hjælper lidt at hun får Nathja som partner.

Spørgsmålet er, hvor smart det er for de andre, at Sandra og Nathja nu er partnere, da det er to stærke personligheder der er sat sammen.

Trist at det var en af spillerne der måtte forlade paradiset. Nicolas havde virkelig været en værdig vinder, da han forstod at det er et spil og aldrig havde følelser i klemme.

Paradise Hotel den 13-5 afsnit 69

Vi er nu i finale ugen  hvad mon de unge mennesker skal udsættes for dagens afsnit. Det er dog sikkert er der skal smides et par stykker ud i dagens afsnit.

Dagen begynder godt for Sandra, da der er pandekager på menuen, men så kommer brevet. Drengene og pigerne skal gå samlet på hvert deres værelse og bestemme hvem fra det modsatte køn der skal forlade hotellet. Drengene vælger at smide Malene ud, hvilket ikke er den store overraskelse. Malene begynder så småt at indse, hvordan Sandra og Nicolas spiller spillet.

Stormesteren Nicolas plan ser ud til at lykkes. Dagens næste brev, siger at drengen skal gå på Flamingo. Hvor de skal formulere de karaktertræk der passer bedst på drengene. Disse skal så præsenteres på ceremonipladsen. Taktisk, modig og loyal er det drengene kunne blive enige om. Nicolas bliver kåret af pigerne som den der har alle karakteregenskaber. De tre andre drenge skal nu afgøre hvem der skal forlade hotellet. Nichlas bliver den uheldige som skal forlade paradiset, hvilket vel er ok. Han har jo haft sin chance. Nathja bliver ked af det og frustreret. Hun er just ikke speciel glad for Jack lige nu.

Der er gang i manden med leen, og stemningen er selvfølgelig trykket. Det er nogle svære valg de unge mennesker skal træffe. Der er virkelig pres på nu, og gang i taktikken. Rasmus har nu fat i Jack, og de har endelig opdaget dobbeltspillet. De går nu efter struben på Nicolas, mon de får has på mesteren? Nicolas taktik er måske ikke god nok i mindre grupper? Vi får at se.

Der er atter tårevædet afsked, da Nichlas forlader paradiset.

Paradise Hotel den 9-5 afsnit 68

Det er en trist Malene der vågner op. Hun savner sin Kasper.

Så er det tid til årets sidste parceremoni, og der er nerver på hos pigerne, da der jo er to i overskud. Der bliver helt sikkert byttet godt rundt mellem de sidste tre par. Der er gang i samtalerne og ikke mindst taktikken.

Kathrine, Malene og Nathja vil gerne have Nichlas som partner. Nichlas vil gerne have Malene som partner, da hun kan trække mange stemmer i finalen.

Så er mesteren i gang igen. Nicolas vil gerne have Malene ud, da hun er farlig for Årets Par.

Nichlas har tre piger stående bag sig, nemlig Nathja, Malene og Kathrine. Han vælger Nathja og knuser drømmen for de to andre, surt lige inden finaleugen. Malene er ked af det og brokker sig over Nathja ikke gav hende en chance. Nicolas og Sandra jubler indvendig. Der er dog den tvist at den ene af pigerne får lov til at blive, og det bestemmer Nathja. Hun vælger at sende Kathrine hjem, hvilket er en taktisk brøler af format, hun forlænger Malenes badeferie.

Dejligt at Rasmus er i finalen, han har virkelig kæmpet for at nå så langt. Der er også glæde blandt de andre deltagere.

Stormesteren med kryds og slange er i gang med at lave aftaler på kryds og tværs, og Nicolas er sikker på han har dem alle i sin hule hånd.

Hun er der kun 4 afsnit tilbage, spændende og lidt trist

Paradise Hotel den 8-5 afsnit 67

Kasper ser noget brugt ud, efter gårsdagens koncentrerede druk.

Og så kommer morgenens brev, hvor de får at vide at der er Pandoras, men denne gang er det med afsender på spørgsmålene, hvilket bekymrer gæsterne en del. Og der kommer en del spydige spørgsmål.

Efter denne seance skal der endnu elimineres endnu et par. Dette skal afgøres i åbent forum. Alle er enige om at Sandra og Malene plus Malene og Kasper går videre i konkurrencen. Jeg håber, at Nicolas og Sandra som vinder, og ikke badeferieparret.

De øvrige gæster skal vælge hvem der skal vinde, og helt fortjent og suverænt, vinder Sandra og Nicolas, som derfor er i finalen. Der følger også en magt med titlen, nemlig at de skal sætte et par i stor fare. De vælger Malene og Kasper. Surt for kæresterne, da en af dem skal forlade Paradiset i aften. De tre på solo skal bestemme hvem der skal forlade Paradiset. Den uheldige bliver Kasper, hvilket er en yderst tåbelig beslutning, da der er mange piger i forvejen. Dette beviser atter at pigerne ikke altid er lige taktiske og spiller med følelser. Nathja sagde i et tidligere afsnit at man ikke kan spille uden følelser, hvilket hun til dels har ret i, pigerne kan ikke, men se på Nicolas…..

Det var en yderst bevæget afsked med den friske gut, han har da skabt liv og glade dage på hotellet. Alle er kede af Kaspers exit.

Sandra og Rasmus hygger sig mere og mere sammen, og kysser lidt. De er et sødt par.

Årets uden sammenligning bedste afsnit. Virkeligt godt sammenklippet. Der var en strejf af de ting som skaber en god udsendelse. Lidt drama, kærlighed, tårer, spil og taktik. Selv jeg fik en klump i halsen ved Kaspers afsked. Godt gået TV3!

Paradise Hotel den 7-5 afsnit 66

Det er nu knald eller fald for Daniela og Rasmus, kan de nå at finde en partner eller skal de atter forlade Paradise Hotel?

Der er spænding om hvem der bliver ”Årets Par”. I mine øjne er der kun et par som spiller spillet, nemlig Sandra og Nicolas. De har ikke følelser i klemme i modsætning til Malene og Kasper.

Det sædvanlige brev kommer, hvor der står at Daniela og Rasmus skal have afgjort deres skæbne. De skal finde en partner ellers er det ud igen. Daniela får Jack som partner og Rasmus får den dampede Stine. Nu står Kathrine og Nichlas uden partner. Nathja får også en chance for at få en partner, og meget overraskende vælger Jack den kønne Nathja. Nu er det Nichlas, Daniela og Kathrine som skal bo sammen på solo, sløjt hotel der ikke har senge til alle, men de har jo været gode til at dele seng, så…..

Under middagen kommer et sort brev med et kranium. Solofolkene skal bestemme hvilket par de bedst kan lide og give dem kraniet. Det par skal så give kraniet videre til næste, osv., altså en gang sorteper. Sandra og Nicolas er de heldige, som giver kraniet videre til Stine og Rasmus, de giver så kraniet videre til Malene og Kasper. Jack og Nathja ryger ud af finalen, hvilket på sin vis er ok. Havde helst set kæresteparret ude af finalen. Nichlas plan ser ud til at virke, så han kan få sin Nathja.

Nicolas og Sandra taler taktik, men Kasper er med lytter. Nicolas er der straks klar med en plan, som i sin enkelhed går ud på at drikke den fæle smuglytter fuld.

Der er amoriner i luften mellem den englesøde Sandra og Rasmus. Sandra vil ikke have at Rasmus rører Stine. Hvad er den nu af Sandra, er der lidt jalousi??

Vel nok årets bedste afsnit, her var der taktik og spil for alle pengene, og kun lidt druk.

Paradise Hotel den 6-5 afsnit 65

Nathja er noget træt af at være på solo, men det er nu mere eller mindre selvforskyldt.

Nicolas er i sit es, og har atter gang i skuespillet, og prøver at skabe splid mellem Nathja og Nichlas. Alle er dumme nok til at stole på det taktiske geni.

Så kommer dagens brev. I denne uge skal årets par kåres. Vinderne ryger direkte i finalen.

I kulisen spøger Daniela og Rasmus. Rikke giver dem en chance for at vende tilbage til paradiset som gæster. De andre faste beboere skal afgøre deres skæbne. Det er to hævngerrige gæster der returnerer til hotellet. Dette er Nathja og Nicolas ikke specielt begejstret for. Nicolas prøver at snakke sig ud af situationen, og Rasmus giver udtryk for sin tillid til den snedige taktikker.

Nichlas taler atter med Stine, men der er stadig ikke tillid mellem dem. Stine prøver at kroge Rasmus, men vil han det?

Så er der til forandring fest, denne gang er der temaet Hollywood, og alle skal klædes ud. Nogle gør det bedre end andre.

Sandra og Rasmus er vist ved at blive mere end glade for hinanden, på trods af benægtelser fra den søde Sandra.

Nicolas har virkelig gang i sine små spil. Denne gang går det ud over kæresteparret, hvor han prøver at skabe splid, men denne plan går knap så godt.

Et godt afsnit med gang i spillet. Nicolas, den djævel var atter på banen, men har han forregnet sig i forhold til Rasmus?

 

Paradise Hotel den 2-5 afsnit 64

Der er lidt panik på for de to piger i overskud. Nathja vil gerne stå med Nichlas ved aftenens parceremoni, men den unge gut er i tvivl. Nathja er ved at være træt af Stine, og vil gerne have hende ud. Jeg kan kun give Nathja ret, da hun fylder meget, og er lidt træls.

Taktik mesteren Nicolas er på banen igen, håber de nye konstellationer bliver svage.

Jack har gang i aftaler med Kathrine og Beth.

Sandra som den største bitch får et brev, hvor hun får en magt ved aftenens parceremoni, hvad den går ud på.

Nichlas har også gang i lidt taktik, men han er i tvivl. Stine bliver måske valgt, men også hun er i tvivl. Alle er mega nervøse.

Godt med lidt taktisk spil, det har jeg savnet.

Jack har ved aftenens ceremoni Beth og Kathrine bag sig, mens Nichlas har Stine og Nathja bag sig. Jack vælger Kathrine, hvilket måske er dårligt valg, da hun virker lidt passiv. Nichlas vælger Nathja, hvilket er et valg med følelserne, og måske er et dårligt valg taktisk.

Sandra får nu sin magt, og hun skal vælge, hvem der skal blive på hotellet. Hun vælger at sende Beth hjem. Hvor tilfreds Nicolas er med det valg, er lidt usikkert. Det næste valg bliver at finde en ny partner til Stine, og hun vælger Nichlas. Nathja ryger igen på solo, hvilket er lidt farligt, nu hvor der kun er to uger tilbage.

Sandra og Nicolas er det perfekte par, de er begge dygtige taktikkere.

Nichlas har nu et forklaringsproblem overfor Stine. Han forsøger med sin bedste søforklaring, men den køber Stine ikke. Mon Nichlas kommer i finalen? Håber det ikke, han har jo haft sin chance.

Træls at Malene og Kasper bare cruiser igennem det hele, det ligner jo nærmest en badeferie for dem begge. Indrømmet, de har været udsat for et par småting, men de ligner et sikkert finalepar.

Endelig fik TV3 taget sig sammen, og fik klippet et afsnit sammen uden sex og koncentreret druk

Paradise Hotel 1-5 afsnit 63

Gad vide hvad de håbefulde deltagere skal udsættes for i dag. Der skal sikkert smides en mere pige ud.

Ved morgenbordet kommer det sædvanlige brev, hvor det atter er Kathrine der har en afgørende beslutning. Hun skal nu revurdere sin klikke. Kathrine skal nu offentliggøre sine valg. Stine ryger ud af klikken. Drengene skal bestemme hvem der skal i aftenens Bitch Fight.

Den søde Sandra er ved at være træt af Stine (det har jeg været længe). Hun er meget dampet.

Drengene bestemmer følgende fights: Stine mod Kathrine, Malene mod Nathja og Sandra vs Beth.

Drengene skal vurdere hvem der klarer sig bedst.

Sandra starter i fin stil mod Beth, men Beth klarer den nu heller ikke dårligt. Sandra bliver vindren af første runde.

Stine er den næste, hun gør det også godt, vel ikke særlig overraskende. Kathrine går det ikke rasende godt, og Stine vinder helt klart.

Så var det Malenes tur, hun er jo et naturtalent, og gør det godt. Den søde Nathja gør det ikke særligt godt, så Malene vinder, hun er jo en ægte bitch.

Drengene skal nu kåre den største bitch, og vinderen bliver den ellers så englesøde Sandra.

Stemningen blandt pigerne er lidt trykket. Piger har det jo med at tage ting personligt, så der er gråd og forsøg på forsoning.

Under drengenes loge møde, får Jack den mission at han skal kysse Beth, men pigerne overhører samtalen, piger er jo nysgerrige. Så Jack får ikke løst opgaven.

Et rimeligt afsnit, men der gøres måske for meget ud af en diskussion mellem Beth og Nichlas. Klipningen af mange afsnit har ganske enkelt i denne sæson været for dårlig. Seertallene har jo heller ikke været imponerende, og castningen har måske ikke altid ramt rigtigt.