I aftenens afsnit skal der kæmpes om at komme i finalen. Patrick er tæt på med fem diamanter. De andre er lidt trætte af hans blær, så der er næsten krigsstemning i den samlede lejr. Joanna har dog fire ringe og kan nå Patrick.

I dagens konkurrence skal der samles brikker til et puslespil i hurtigste tid, dog max 10 min. Taberen går i duel.

Joanna klarer opgaven rimeligt, mens den charmerende Stephanie ikke når at få samlet brikkerne. Samme skæbne overgår Jeanette, og lidt overraskende også Maria. Patrick klarer det også godt.

Vinderen blev Patrick med den bedste tid, og går derfor direkte i finalen. Patrick fejrer sejren i ægte skabagtig diva-style. Stephanie skal i duel om overlevelse. De andre divaer skal stemme på, hvem der i duel med Stephanie. Der bliver talt lidt i krogene om, hvem der skal nomineres.. Endelig kom Jeanette taktisk på banen, da hun afslørede Marias taktik. Maria viste faktisk følelser, og græd, hvilket var sympatisk. Hun er altså ikke helt af is. Maria skulle droppe sit ispanser, for jeg vælger at tro at der er en sød og følsom ung dame bag dette.

Maria og Stephanie skal i en påklædnings forhindrings duel. Som Stephanie vinder, hvilket jeg personligt er glad for, men ikke godt for seriens drama.

Vinderen Diva i junglen 2, må være et opgør mellem Joanna og Patrick, med Stephanie som outsider. Stephanie må have lidt af onkel Mikkels vindermentalitet i generne, så hvem ved, hvad der sker i finalen.

At Jeanette er kommet så langt i spillet, havde jeg ikke regnet med. Hun er god til ubemærket at kæmpe sig videre.

Det er trist at det er ved at være slut med divaerne for i år, for det er virkelig god underholdning. Mon ikke TV3 har noget andet godt reality i skuffen til os?