Dagens fodbold 15-2

Dagens fodbold tager dig med til en FA Cup kamp, og to almindelige liga kampe i Tyskland og Italien.

Dagens fodbold begynder i Tyskland, hvor Dortmund møder Frankfurt. Dortmund er med i toppen af Bundesligaen, hvor de ligger nummer 3 med 39 point, hele 17 point efter Bayern. Bayern er en klasse bedre end de andre hold i ligaen. Dortmund er også blevet noget amputeret efterhånden, og i den nye sæson smutter også Lewandowski, så der bliver et stort hul i angrebet. Dortmund er ubesejrede i det nye år, med 2 sejre en Uafgjort og en score på hele 9-4, det er godkendt, men at spille 2-2 mod Augsburg hjemme, er bestemt ikke godkendt. Hjemme på Westfalenstadion er Dortmund ikke været så stærke som de plejer. Det er blevet til 6 sejre, 1 uafgjort, 3 nederlag og en score på 24-12. Frankfurt ligger og roder rundt på en 12. plads med 21 point og en score på 24-34, og skal passe på de ikke bliver fedtet ind i nedrykningskampen, da de kun har 4 point ned til Nürnberg på 16 pladsen. Frankfurt er begyndt året rimeligt med 2 sejre, 1 nederlag og en score på 4-5. Frankfurt mødte Bayern, og det gav det forventede nederlag på hele 5-0. Den snitter gjorde ondt på traditionsklubben. Noget super udehold er Frankfurt ikke, det er faktisk kun blevet til 11 point og en score på 10-20. Igen må træneren tager sin del af ansvaret. Han har lagt en dårlig ude taktik, som så mange andre trænere. Dortmund har normalt et godt tag på Frankfurt. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 6 sejre til Dortmund, 2 uafgjorte, og kun 2 sejre til Frankfurt. Dortmund er da også favorit til at vinde kampen. Højeste Dortmund odds er 1,3, mens de er 10,50 på Frankfurt. Du kan se kampen på Eurosport fra kl. 15:30.

Dagens fodbold tager videre til England, hvor der er gang i Fa Cuppen. Her mødes Man C og Chelsea. Man C har nu muligheden for at tage hævn, da de to klubber sidste opgør endte med en smal Chelsea sejr på 1-0 hjemme, og det eneste pointtab på hjemmebane. Chelsea havde lukket Man C ned med smarte taktiske tiltag, men om de kan gøre det en gang mere er det store spørgsmål.. Chelsea er ellers ikke det bedste udehold, men et er ligaen, noget andet er cuppen. Jeg tror at Mourinho satser mere på mesterskabet, så måske stiller han ikke med det bedste mandskab. Det bliver sikkert igen en taktisk præget kamp, men der burde være mål i luften, med Man C som favoritter, men det ville ikke forbavse mig om Mourinho igen finder en taktisk genistreg frem af gemmerne. Se kampen på 6eren fra kl. 18:15.

Dagens fodbold slutter i Italien, nærmere bestemt Firenze, hvor Fiorentina møder Inter, en kamp du kan se på Canal 8 fra kl. 20:45. Det er et opgør mellem nummer 4 og 5. Fiorentina er nummer 4 med 44 point og har en score på 42-24. I de sidste 6 kampe er det blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag og en score på 9-4, hvilket ikke er særligt imponerende. På hjemmebane er det kun blevet til 1 nederlag til Napoli, mens det er blevet til 7 sejre bl.a. over Juventus, 3 uafgjorte og en hjemmescore på 25-15. Og så har de Rossi, som er topscorer i Serie A med 14 mål. Inter ligger nummer 5 med 36 point og en score på 40-27. De har fået en forfærdelig start på det nye år. Formen er just ikke i top, da det i de sidste 6 kampe er blevet til 1 sejre, 2 uafgjorte, 3 nederlag og en fornærmende dårlig score på 3-6. Det er ganske enkelt ikke godt nok for et hold med ambitioner. Der skal snart ske noget i klubben. I det hele taget går det ikke særlig godt fpor nogle af Milano klubberne, dog er Milan startet året noget bedre. På udebane er Inter heller ikke skræmmende, hvor det er blevet til 3 sejre, 4 uafgjorte, 4 nederlag, og en ganske god score på 22-15. Inter har normalt et godt tag på Firenze klubben. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 1 Firenze sejr, 2 uafgjorte og 7 Inter sejre. Hvis vi kigger på odds er Fiorentina favoritter. Højeste odds er 2, 15 på Fiorentina, mend de er på 3,70 på Inter. Jeg tror på en Fiorentina sejr, og endnu et tilbageskridt for Inter.

Dagens fodbold 13-2

Dagens fodbold hare ikke det store at byde på. Superligaen starter jo snart, den 21-2, så holdene er ved at pudse formen af. FCK har gjort det godt i træningskampene, og de ligner atter et mesterhold. De er jo kun 6 point efter FCM på 1. pladsen, og jeg tror ikke ulvene holder til presset. FCK møder en vanskelig modstander, nemlig Spartak Moskva. Kampen kan du se på Eurosprt fra kl. 17.

Der er pokal fodbold fra Frankrig på Canal 8 kl. 20:45, men det er en kamp uden den store interesse. Det er Lyon mod Ligue 2 holdet Lens. Det burde være en ren ekspeditionssag for Lyon, men de skal passe på med at undervurdere Lens som ligger nummer 3 i Ligue 2, men de er ret så formsvage. Det er dog klart at de vil give sig 110 % mod et hold fra den bedste række. Lyon er ret så formstærke, så de vinder helt sikkert kampen. Det er nu ikke en kamp jeg gider se. I det hele taget er fransk fodbold skuffende at kigge på i denne sæson. Mål bliver der ikke scoret ret mange af. I snit er der indtil nu scoret 2,41 mål pr. kamp, og det er skuffende dårligt. Det er just ikke tilskuervenligt fodbold der leveres, og det er til dels tilskuerne klubberne skal leve af. I det hele taget er mange af de store ligaer ved at blive lidt for taktiske, og kedelige. Trænerne har det nu heller ikke nemt, for ledelsen kræver resultater, mens tilskuerne kræver god underholdning, så det er en balancegang. Problemet er bare, hvis folk ikke længere gider at fodbold på TV eller på stadion, så kan det komme til at koste klubberne dyrt. I den højt besungne Premier League scores der heller ikke meget, nemlig kun 2,67 mål pr. kamp, mens der i Bundligaen score 3,18 mål pr. kamp, og i Æresdivisionen scores 3,33 mål pr. kamp. I det spanske scores der 2,91 mål pr. kamp, og i Serie A scores der 2,72 mål pr. kamp. Serie A er inde i en positiv udvikling, og der spilles mere seværdigt fodbold end tidligere. Hvis du har muligheden, så se 1. Bundesliga, det er faktisk en underholdende liga, frem for den opreklamerede PL. Hvem var det lige der stod i finalen i ChL i 2013? Dortmund og Bayern. Og hvor finder vi verdens bedste hold? Rigtigt gættet, i Tyskland. Så kom i gang med at se lidt tysk fodbold.

Dagens fodbold 12-2

Dagens fodbold byder på 2 kampe fra England og Spanien.

Dagens fodbold begynder i England, hvor de to traditions klubber Arsenal og Man U mødes. Det er to sårede kæmper, efter skuffende resultater i weekenden. Arsenal fik ørene i Liverpools angrebsmaskine, og var heldige med kun at tabe med 5-1. Højst overraskende at Arsenal kollapsede totalt, men de kæmpede nu heller ikke ret meget. Holdet beviste at det nok heller ikke i denne sæson ikke bliver til et mesterskab, som nu er dumpet ned på en 2. plads, 1 point efter Chelsea. Formen var ellers rimelig, og det er den da stadig med 4 sejre, 1 uafgjort, et nederlag og en score på 11-8 i de sidste 6 kampe. På hjemmebane er det kun blevet til et nederlag, og det var i åbningskampen mod Aston Villa. Ellers er det blevet til 9 sejre, 2 uafgjorte og en hjemmescore på 22-6, hvilket ikke er helt tosset. Holdet mangler dog lidt mere kvalitet og fightervilje på midtbanen, og måske en mere topangriber. Det er ikke nok med kun Giroud og Podolski. Desuden mener jeg at Podolski bliver brugt forkert på holdet. Bendtner har ikke klassen til andet end udskifter. Han skal nu se at finde sig en klub, hvor han kan få mere spilletid, men han går efter guldet, fair nok. Man U pressede og pressede i kampen mod Fulham, men Fulham rejste hjem med det ene point. Man U er ikke hvad de plejer at være, der mangler nye kræfter på holdet. Desuden skal de også lære Moyes at kende. Nye trænere skal bruge tid på at få implementeret deres spillesystemer, så de skal nok komme igen, helt sikkert. Man U ligger nummer 7 med 41 point, og har en score på 41-31. Formen kunne være bedre, da det i de sidste 6 kampe kun er blevet til 2 sejre, 1 uafgjort, 3 nederlag og en score på 9-9, hvilket ikke er godkendt. At de ikke scorer flere mål kan ikke undre nogen. Bevares de har van Persiei front, og han er en målfarlig herre, men hvad pokker laver Rooney nede på midtbanen. Det er mig en gåde, hvad en af verdens bedste angribere laver dernede, han skal op på toppen, ufatteligt. Det skal dog nævnes at det var Sir Alex der sendte ham derned, men spild af talent. På udebane er Man U rimelige med 6 sejre, 2 uafgjorte, 4 nederlag og en udescore på 23-19. En lidt for hullet defensiv, så ud at køb nogle yngre og bedre kræfter. Arsenal har det svært mod Man U, hvilket fremgår af stats. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det kun blevet til 1 Arsenal sejr, mens Man U har vundet 8. En er endt uafgjort. Sidste Arsenal sejr var den 1-5-11, hvor de vandt med beskedne 1-0 hjemme. Sæsonens første opgør endte med en 1-0 sejr til United. Alt kan ske i denne kamp, men Arsenal bør være svage favoritter, men Moyes vil gøre alt for at piske sine spillere til det yderste, da hans sæde sikkert er ved at være lidt små lunt, så Man U kan ikke tåle et nederlag. Se kampen på 3+/6eren fra kl. 20:45.

Dagens fodbold slutter i Spanien, nærmere bestemt San Sebastián, hvor Real Sociedad møde Barcelona i Copa del Rey. Første møde endte med en Barcelona sejr på 2-0, så intet er afgjort i denne kamp. Normalt ville jeg sige at Barca er videre, men spillet flyder ikke rigtigt, på trods af Barca vandt weekendens kamp ude mod Sevilla med 4-1, hvor Messi var på pletten 2 gange, mens Sociedad skuffende kun fik 0-0 mod Levante. Sociedad er nemlig stærke på hjemmebane, hvor det kun er blevet til et nederlag mod Atletico Madrid. Barcelonas defensiv er til at true, for den er rystende usikker, og det bør Griezmann kunne udnytte sammen med Vela, det er et par hurtige angribere. Barcas forsvar er just ikke hurtig løbere. Hvis vi kigger på odds pger de på Barcelona. Højeste odds på en Barca sejr er 1,45, mens en Sociedad sejr højst giver 8,0. Det ville ikke forbavse mig om Sociedad vinder kampe, men om de går videre til finalen – er straks en anden snak. Se kampe på Canal9 fra kl. 22.

Dagens fodbold 11-2

Dagens fodbold tager dig med til England og Spanien, hvor der er liga og Cup kampe.

Dagens fodbold begynder i England, hvor WBA møder luskerne fra Chelsea, for de er lusket stille og roligt op på en 1. plads, mens WBA er nummer tre, fra bunden og derfor er lidt på spanden. WBA er nemlig nummer 18 med 23 point. Der er stor jævnbyrdighed i bunden eller nærmere bestemt fra nummer 20 til nummer 10. Der skal ikke mange svipsere til, får man ryger under stregen. WBA er et af de formsvage hold, da det i de sidste 6 kampe kun er blevet til 1 sejr, 2 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 7-10. Syv scorede mål er ikke så tosset, men defensiven er for utæt. På hjemmebane er WBA nu ikke noget at skrive hjem om, da det kun er blevet til 3 sejre, 5 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 14-14. Det ser ikke godt ud for WBA som sammen med Cardiff nok skal til at skrive 1. division på deres visitkort, med mindre der sker mirakler for begge hold. Chelsea er det mest formstærke hold i PL, hvor de er ubesejrede i de sidste 6 kampe, med 5 sejre, en uafgjort og en score på 12-1, værsgo at skyl. Chelsea spiller effektivt og beregnende fodbold, men ikke den mest seervenlige fodbold. I al ubemærkethed er de lusket op på 1. pladsen, mens vi andre havde travlt med at diskutere om Arsenal eller Man C ville blive mestre. Nu tror jeg pludselig på et Chelsea mesterskab. Det er jo et hold uden de store stjerner. Ok, de har vel nok pt. verdens bedste fodboldspiller Eden Hazard, og den gut får pludselig basket mål ind. Han er en fornøjelse at kigge på, og ikke nok med de offensive kvaliteter – deltager han også i de defensive pligter, hvilket ikke ret tit sker for krukken Ronaldo eller Messi. Ude er Chelsea rimelige med 6 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 19-11. Det er noget andet hjemme, hvor Chelsea som det eneste hold er ubesejrede. Tænk hvis miraklet skete – at selv Torres begyndte at baske mål i kassen, så ville Chelseas angreb få en anden dimension. Mourinho er normalt god til at få gang i angribere uden selvtillid, men Torres er en stor mundfuld, det er som om han er gået på pension, men han fylder jo også 30 i næste måned, så hvis han ikke snart kommer i gang, må det være slut med karrieren. Chelsea er selvfølgelig storfavoritter til at vinde kampen, og har normalt overtaget. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 2 WBA sejre, 1 uafgjort (Sæsonens første møde) og 7 Chelsea sejre. I den form Chelsea er i, tror jeg på en sikker Chelsea sejr, men kampen bliver sikkert ikke den mest underholdende. Se opgøret på 3+ fra kl. 21.

Dagens fodbold tager videre til Spanien, hvor der er returmøde i Copa del Rey mellem Atletico Madrid og Real Madrid. Real Madrid vandt første kamp med 3-0, og der skal ske mirakler, hvis de ikke går videre. Atletico Madrid er lidt i formkrise, specielt efter nederlaget på 2-0 til Almeria, mens der ingen slinger var i valsen, da Real Madrid slog Villarreal med 4-2, efter en underholdende kamp. Ikke nok med atr Atletico er bagud med 3 mål, er Diego Costa i karantæne, så hvem skal score målene? Atletico er ellers ubesejrede hjemme, men det tror jeg ikke de er efter aftenens kamp. Real Madrid virker uhyggelig stærke, og må være en seriøs mesterskabskandidat. Højeste odds på en Atletico sejr er 3,1 mens de er 2,3 på en Real sejr. Faktisk ganske pæne odds. Real vinder eller spiller uafgjort, for Atletico har ikke de våben der skal til at at slå Real med 4-0. se kampen på 6eren fra kl. 21.

Der er en del andre kampe, men ikke alle er lige interessante, men i morgen er der et topbrag i vente, læs nærmere om den kamp her på siden.

Dagens fodbold 10-2

Dagens fodbold har en kamp på programmet fra den spanske Primera Division, hvor du på Canal 8 kl. 22 kan se kampen mellem danskerklubben Celta Vigo og Athletic Bilbao.

Celta Vigo ligger nummer 11 med 25 point, og har en score på 29-35. de er som så mange andre hold fedtet ind i bundstriden, da Cerlta kun har 4 point ned til den kedelige side af stregen. Det er kun Real Betis der ser ud til at være tabt af La Liga, da de har 10 op til den rigtige side af den kedelige nedrykningsstreg. Om Celta Vigo er i La Liga eller ej, betyder ikke så meget, da de ikke spiller det bedste fodbold, men som så mage andre klubber, kunne de godt bruge flere penge. UEFA kunne lære en del af NFL, hvor der er lønloft, hvis det eksisterede, så det sort ud for Real Madrid, som har en del løntunge spillere. Det ville helt sikkert fremme talentarbejdet. Der er ikke økonomisk fairness som der ellers tales lidt om, men ikke så ofte, og så er det kun for de små klubber. Nå, men tilbage til kampen. Celta er begyndt forårssæsonen nogenlunde med 3 sejre, 2 nederlag og en score på 8-8. Defensiven er lidt for hullet, men der kommer point på tavlen, og det betyder meget, specielt for økonomien, som ikke er så god i Segunda Division. Hjemme er Celta ikke de bedste med 3 sejre, 4 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 13-15, ikke noget at skrive hjem om.

Bilbao er heldigvis for Celta ikke ret gode ude, af et tophold at være. Bilbao ligger ellers nummer 4 med 43 point og en score på 42-28. Ude er det blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, 5 nederlag og en score på 14-16. Hjemme er de til gengæld ubesejrede, og har hentet 30 point, ganske fornuftigt. Bilbao er begyndt året med 3 sejre, 1 uafgjort mod Real Madrid, og et sviende nederlag til Sociedad med 2-0, men det var på udebane. Scoren er i første 5 kampe er på 18-8, hvilket er mere end godkendt. Hvis Bilabao fandt ud af at vinde flere kampe på udebane kunne de begynde at true de tre store, Atletico Madrid, Real Madrid og Barcelona, men der har træneren et kæmpe ansvar. Der er mange trænere der har en taktik hjemme og en ude. Hvorfor ikke bare spille med den samme taktik hele tiden? Det forstår jeg ikke, men jeg er heller ikke top træner. Bilbao har ellers styrken til at kunne spille på samme måde ude og hjemme.

Bilbao er små favoritter til at vinde kampen. Holdene har haft tre indbyrdes opgør i denne sæson. Det er blevet til 2 Bilbao hjemme sejre, men Celta vandt i pokalen hjemme med 1-0. Bilbao er ikke gode ude. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 2 Celta sejre, 4 uafgjorte og 4 Bilbao sejre. Jeg tror på en uafgjort eller en Bilbao sejr, men alt kan ske i denne kamp, for begge hold er formstærke.

Dagens fodbold 9-2

Dagens fodbold omtaler i dagens anledning 4 kampe, ud af de 13 du har mulighed for at se. Der virkelig nogle interessante opgør som kan anbefales.

Dagens fodbold begynder i England, hvor Tottenham møder Everton. Det gælder for begge hold om at hænge på toppen af ligaen, og holde Man U på afstand, for de kommer fra baghjul. Tottenham ligger nummer 6 med 44 point, og en score på 31-32, elendigt. De er i rimelig form, da det er blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 12-8 i de sidste 6 kampe. På hjemmebane er det blevet til 5 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag og en hjemmescore på 14-18. Hverken score eller pointhøst er godt nok, hvis man er en klub med ambitioner, men de har et godt hold på vej, men de er ikke stærke nok til top 4. Everton ligger nummer 5 med 45 point, og har et spændende hold. Formen er det så som så med, da det er blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag (som man ikke taler højt om, hvis man er Everton fan) og en score på 8-8. Det er heller ikke noget at skrive hjem om. Ude er Everton gode til at spille uafgjort. De har i sæsonen vundet 4, spillet 6 uafgjort, indkasseret 2 nederlag og har en udescore på 14-15, heller ikke godt nok. Tottenham og Everton har det med at spille nogle lige kampe, da de hver, i de sidste 10 opgør, har 3 sejre og spillet 4 uafgjort. sæsonens første kampe endte 0-0. Tottenham har ikke vundet over Everton i hele 2 år. Sidste sejr var den 11-1-12. Tottenham er svage favoritter, men uafgjort ville ikke forbavse mig. Se kampen på 3 Sport 2 kl. 14:30.

Dagens fodbold tager videre til Holland, hvor Zwolle møder danskerklubben Ajax. Zwolle ligger nummer 8 med 31 point og en score på 33-29. De er begyndt året med 3 sejre, 1 nederlag til Vitesse og en score på 8-5, hvilket er godkendt. Hjemme er Zwolle ikke skræmmende. De har vundet 4, spillet 4 uafgjort, tabt 3 og har en hjemmescore på 18-12, bestemt ikke prangende. Ajax ligger nummer 1 med 47 point, og har en score på 46-19. Jeg så dem spille mod Groningen, hvor Ajax vandt med 2-1, men de spillede ikke som et mesterhold. De spillede langsomt og fik ikke skabt de helt store chancer. Godt at gamle Poulsen kom på banen og fik leveret et perfekt indlæg. Det var sjovt at se så respekteret han er på banen. Groningens spillere holdt sig på behørig afstand, og var ikke meget for at gå ind i tacklinger med den gamle. Det vae en fortjent sejr, men et Ajax hold i tomgang. Ajax er eller begyndt året med 3 sejre, 1 uafgjort og en score 5-2, og det er sgu for lidt, og giver nogle kedelige kampe. De savner Eriksen til at sætte lidt fut i holdet. Ude er Ajax ikke noget særligt med 5 sejre, 4 uafgjorte, 2 nederlag og en udescore på 20-15. Alligevel er de favoritter til at vinde kampe, men så skal der bedre spil til, og ikke det alibifodbold de leverede sidst. Se kampe på Canal 8 fra 14:30.

Dagens fodbold tager videre til Italien, hvor der er vaskeægte lokalopgør mellem Lazio og Roma. Lazio ligger lidt skuffende nummer 9 med 31 point og en score på 29-29, ikke imponerende. Lazio er begyndt året med 3 sejre, 2 uafgjorte, bl.a. mod Juventus, og en score på 7-3, ganske rimeligt. Hjemme er holdet nogenlunde med 6 sejre, 2 uafgjorte, 2 nederlag og en hjemmescore på 16-9. Roma, som ellers begyndte sæsonen flot, bliver nok heller ikke mestre i år. De ligger dog nummer 2 med 50 point og en score på 45-11, og har kun tabt en kamp i sæsonen, men der for mange uafgjorte. Roma er begyndt året med 3 sejre, et nederlag til Juventus og en score på 10-4. På udebane er Roma gode med 6 sejre, 3 uafgjorte, 1 nederlag og en udescore på 18-9. Sæsonens første kamp endte med en Roma sejr på 2-0. De to Rom hold har det ellers med at spille lige kampe. I de sidste 10 opgør er det blevet til 4 sejre til Lazio, 5 til Roma og en uafgjort. Roma er da også kun små favoritter til sejren. Højeste odds på en Roma sejr er 2,05 og det er en god fidus, men odds på Lazio er 3,90. Jeg tror på en Roma sejr, de spiller altså bedre. Se kampen på Canal9 fra kl. 15.

Dagens fodbold slutter i Frankrig, hvor der er storkampe mellem Monaco og PSG. Monaco ligger nummer 2 med 49 point og en score på 38-16. Monaco er begyndt året på det jævne med 2 sejre, 2 uafgjorte og en score på 7-3, hvilket ikke er helt ok, når vi tager i betragtning, hvor mange dyre spillere de har på lager. På hjemmebane er det blevet til 8 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag til bundholdet Valenciennes, og en hjemmescore på 19-6, ikke særligt imponerende, men der scores ikke så meget i fransk fodbold. Det kan være ret så kedelige kampe. For vi vil jo gerne se mål, masser af mål og chance skabende fodbold. PSG ligger nummer 1. med 54 point og en score på 54-15. PSG er begyndt forårssæsonen med 3 sejre, 1 uafgjort og en score på 10-2, kunne også være bedre med det hold de kan stille med. PSG har eller et par gutter der ved hvor målet står, og det er Zlatan og Cavani, med henholdsvis 18 og 13 mål. På udebane gør PSG det også flot, da det er blevet til 7 sejre, 3 uafgjorte, 1 nederlag til Evian, og har en udescore på 19-10. PSG bør være favoritter til en sejr. Dels er Falcao skadet, og dels er PSG et bedre hold. De spiller ellers meget lige kampe. I de sidste ti opgør er det blevet til 3 Monaco sejre, 5 uafgjorte og 2 PSG sejre. Sæsonens 1. kamp endte 1-1, så en uafgjort er ikke den store overraskelse. Se kampen på 3 Sport 1 fra kl. 21.

Dagens fodbold 8-2

Dagens fodbold har fundet lidt forskelligt der burde være værd at kigge på, og en kamp du absolut ikke skal se.

Dagens fodbold begynder i England, hvor der er topopgør mellem Liverpool og Arsenal. Det er nummer 4 mod nummer et. Liverpool har 47 point og en score på 58-29, og har Everton og Tottenham i hælene, med henholdsvis 45 og 44 point. Liverpool spiller stadig ujævnt, hvilket vi erfarede i sidste kamp med 1-1 mod WBA, men når de ellers tager sig sammen, spiller de dejligt angrebs fodbold. Formen er da heller ikke den bedste. Det er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 15-8 i de sidste 6 kampe. Liverpool er det mest scorende hold i de sidste 6 kampe, men har en noget hullet defensiv som er rystende usikker. De kan prise sig lykkelige for at de scorer så mange mål, for ellers var de sikkert med i bundstriden. På hjemmebane er Liverpool stærke. Det er blevet til 10 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og har en hjemmescore på 33-8, godt gået. Kun Man C og Chelsea er bedre hjemme. Duksene fra Arsenal har 55 point og en score på 47-21. Arsenal er i fin form. Det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og en score på 11-3 i de sidste 6 kampe, så det må siges at være godkendt. De spiller også en gang fornuftigt fodbold som de fleste tophold, kun Chelsea spiller en gang kedeligt bold, men det er fordi de er for taktiske, det er jo Mourinhos varemærke. Arsenal (sammen med Tottenham) er det bedste udehold i PL, med 8 sejre, 2 uafgjorte, 2 sejre og en udescore på 25-15. Arsenal har normalt et godt tag på netop Liverpool. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 1 Liverpool sejr, 3 uafgjorte og 6 sejre. Vi skal tilbage til den 20/8-11 for at finde den sidste Liverpool sejr. Jeg tror dog på at Liverpool kører en sikker sejr hjem, men ikke uden problemer. Se dette klassiske opgør på 3+/6eren kl. 13:45.

Så er der ellers lokalopgør i Wales, men de er boykottet, da begge klubber ikke er søde ved danskere, så ud med dem. De har ikke behandlet hverken Cornelius eller Laudrup og hans stab ret godt, men de spiller kl. 18:30 på 3+/6eren, men håber de begge rykker ned.

Dagens fodbold tager videre til Spanien, hvor Real Madrid møder den helt store overraskelse Villarreal. Real Madrid er på vej de et mesterskab. De er uhyggelige stærke pt., hvilet Atletico Madrid fik at mærke i Copa del Rey, hvor Real vandt sikkert med 3-0. de spiller godt, men har desværre nogle bøller på banen, specielt verdens mest usympatiske fodboldspiller, Pepe. I pokal kampen burde han have haft en advarsel nummer to, og så grinte han, da Real fik provokeret Diego Costa til en advarsel. Han skulle have en lang karantæne fra forbundet, og en kæmpebøde fra klubben, men der sker intet fra nogen af siderne. Ronaldo er ude med karantæne, hvilket er helt i orden. Han er jo en klassespiller, og mange børn og unge ser op til ham, så når han laver noget skidt skal han have en hårdere straf end normalt. Real Madrid ligger nummer 3 med 54 point, 3 efter Atletico Madird. Hjemme er det blevet til 9 sejre, 1 nederlag og en hjemmescore på 32-8, hvilet er mere ned godkendt. Real Madrid er begyndt året godt med 4 sejre, 1 uafgjort og en score på 12-1, suverænt. Villarreal er også begyndt året ganske fornuftigt med 4 sejre, 1 nederlag og en score på 15-5, hvilket er flot af en oprykker. Ude er Villarreal dog ikke noget at skrive hjem om. Det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort, 4 nederlag og en udescoren på 16-10. Sæsonens første kamp mellem de hold endte 2-2, men ellers er det Real Madrid der plejer at vinde. I de sidste 10 kampe, er det blevet til 7 Real Madrid sejre, 2 uafgjorte og kun en sejr til Villarreal. Den er tilbage i 2009, nærmere bestemt 16-5, så det er et par dage siden. Real Madrid er da også storfavoritter, på trods af de er uden Ronaldo, men så må Bale træde i karakter eller en af de mange andre stjerner. Se kampe på 7eren fra kl. 20.

Dagens fodbold slutter i det syd italienske, hvor Napoli møder AC Milan. De to gamle storhold klarer sig lidt forskelligt i tabellen. Napoli ligger nummer 3 med 44 point og har en score på 44-26. Napoli er begyndt året noget svingende. Det er blevet til 2 sejre, 2 uafgjorte, og nederlaget i sidste runde til Atalanta med hele 3-0. Det skal lige nævnes at det just ikke er de mest skræmmende hold Napoli har mødt, men der er lidt grus i maskineriet. På hjemmebane er det blevet til 7 sejre, 3 uafgjorte, 1 nederlag og en score på 24-9. Det ser jo ikke helt tosset ud, men noget mesterskab skal Napoli nok ikke lige regne med, men måske en medalje, hvis de tager sig lidt sammen her i foråret. Den gamle storhold, AC Milan, er en famlet skønhed. Der er uro i klubben, men det er ikke noget nyt. Milan ligger skuffende nummer 10 med 29 point og har en score på 35-32. De er begyndt forårssæsonen rimeligt med 3 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 10-6, og det er da rimeligt, hvis vi ser på det spillermateriale klubben råder over. For truppen mangler kvalitet, hvis de vil være med i top tre. Berlusconi har da ellers lidt på bankbogen, som han kunne bruge på et par spillere. På udebane er Milan forfærdelige. Det er blevet til 2 sejre, 4 uafgjorte, 5 nederlag og en score på 20-22. Napoli er favoritter til at vinde kampen, men i de sidste 10 opgør mellem de to hold, er det blevet til 2 Napoli sejre, 6 uafgjorte, og 2 Milan sejre. Så en uafgjort eller en Napoli sejr er det jeg hælder mest til. Se kampen på Canal 8 kl. 20:45.

Det var lige hvad dagens fodbold havde at byde på. Der er masser af andre kampe, men for meget useværdigt bras, med mindre du er syg og ligger på sofaen, er der fodbold fra kl. 13:45 til omkring midnat.

Dagens fodbold 7-2

Dagens fodbold byder på en kamp fra den tyske 1. Bundesliga, hvor topholdene Gladbach og Bayer Leverkusen mødes. Gladbach er endnu ikke kommet i omdrejninger efter juleferien. De har spillet 2 kampe, og tabt dem begge, med en score på 1-5. Gladbach har ikke vundet en kamp siden den 7-12, så der må være noget galt. De har måske toppet for hurtigt, men det er ikke unormalt med en formkrise, se bare FC Barcelona. Gladbach ligger nummer 5 med 33 point, og kan mærke en del andres hold ånden i nakken, og er allerede blevet overhalet af Leverkusen, Dortmund og Schalke. Hjemme er Gladbach gode. Det er blevet til 8 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 25-9.

Leverkusen er begyndt forårssæsonen med 1 sejre, et nederlag og en score på 4-4. Heller ikke Leverkusen kan sige sig helt fri for en mindre formkrise, men de ligger da nummer 2 med 40 point og en score på 36-20. Leverkusen er 4 point foran Dortmund på 3. pladsen, men til gengæld hele 13 point efter Bayern, som spiller i et andet univers. Bayern er vel nok pt. verdens bedste hold. Det bliver lidt spændende at se dem spille mod lidt skrappere modstandere i ChL. Nå, tilbage til Leverkusen. De er nu ikke specielt gode på udebane. Det er i sæsonen blevet til 5 sejre, 4 nederlag og en udescore på 11-9, hvilket ikke er noget som Gladbach behøver at ryste i bukserne over.

Den første kamp mellem de to hold, endte med en Leverkusen sejr på 4-2. De plejer ellers at spille meget lige og seværdige kampe. I de 10 sidste opgør er det blevet til 3 sejre til Leverkusen, 4 uafgjorte og 3 sejre til Gladbach. Oddsene tyder da også på et lige opgør. Højeste odds på Gladbach er 2,60, mens de er 2,7 på Leverkusen. Jeg har dog en lille fidus til Leverkusen, da Gladbach er i en mindre krise. Du kan se kampen på Eurosport kl. 20:30, og tysk fodbold er ikke så ringe endda.

Dagens fodbold 6-2

Dagens fodbold byder på en kamp fra den hollandske Æresdivision, hvor danskerklubben Ajax møder FC Groningen. Kampen kan ses på Canal9 fra 20:45. Ajax er begyndt året med 2 sejre, en uafgjort og en score på 3-1, så de skal da ikke anklages for at score for mange mål. Ajax spillerne har vist glemt at juleferien er slut. De plejer jo ellers at være garant for målsøgende og underholdende spil, men mon ikke det kommer. Ajax er stærke på hjemmebane, hvor det er blevet til 8 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 24-3, det er da ganske flot, men ikke godt nok kun at score 2,4 mål pr. kamp. De mangler en god angriber. Viktor Fischer er der heller ikke rasende mange mål i, men 3 er det da blevet til, det samme som Lasse Schøne. Topscorer for holdet er Sigthorsson og Klaassen med 7 kasser. De må ud at finde en gut med målnæse, men den slags koster kassen. Ajax ligger nummer 1 med 44 point for 21 kampe, og en score på 44-18, 2 point foran Vitesse, son har spillet en kamp mere. Twente er nummer tre med 40 point for 20 kampe, så der er da lidt spænding i toppen af Æresdivisionen.

Groningen er nummer 9 med 28 point og en score på 37-35 for 20 kampe., og de skal passe på med ikke at blive fedtet ind i nedrykningsspillet, for de har kun 6 point ned til de mere kedelige pladser i Æresdivisionen. Groningen er begyndt året rimeligt med 1 sejr, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 6-5. de er ikke gode til at holde nullet i deres kampe. Det er kun lykkes dem 4 gange i sæsonen. Deres defensiv er ret så utæt. Ajax behøver ikke at ryste i bukserne over Groningens udebane stats, hvor det er blevet til 2 sejre, 4 uafgjorte, 5 nederlag og en score på 18-25.

Ajax bør kunne vinde denne kamp, og er da også favoritter. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 6 Ajax sejre, 3 uafgjorte og 1 sejr til Groningen. Hvis vi kigger på oddsene er højeste odds på Ajax 1,25, mens de er 13 på en Groningen sejr. Ajax skal vinde denne kamp, hvis de vil noget med mesterskabet. De havde såmænd besvær nok mod bundholdet Utrecht, hvor de fik skrabet en 1-1 hjem. Mon ikke Ajax spillerne har fået en opsang?

Dagens fodbold 5-2

Dagens fodbold byder på 2 kampe fra den spanske pokal, og den ene af kampene er et vaskeægte topbrag.

Dagens fodbold begynder i Madrid, hvor Real Madrid møder Atletico Madrid. Det er samtidig en styrkeprøve mellem nummer 3 og nummer 1 i La Liga. Real Madrid er stærke på hjemmebane, og har kun tabt til Atletico Madrid, så der er hævn til gode. Real Madrid er det mest formstærke hold i La Liga. Det er blevet til 5 sejre og en uafgjort i de sidste seks kampe, og en score på 15-3, hvilket er godkendt. De måtte dog nøjes med uafgjort mod Bilbao her i weekenden, men det er heller ikke nemt at spille i Bilbao. Ikke nok med det, blev Ronaldo udvist, og han er en særdeles vigtig spiller for holdet. Ikke nok med at han scorer et hav af mål, 22 i ligaen, strør han også om sig med gode afleveringer. Det er fortjent at han blev verdens bedste spiller, men der er nu en anden som banker på til titlen, og det er Chelseas Eden Hazard, da han er en mere komplet spiller, da han også deltager i det defensive arbejde, det er hverken Ronaldo eller Messi meget for. Det er også kedeligt arbejde. Nå, tilbage til kampen. Formen hos Atletico er også ok. Det er blevet til 4 sejre, 2 uafgjorte og en score på 13-5 i de sidste 6 kampe. Der har ellers været dømt måltørke hos topscorer Diego Costa, men han kom da lidt i gang i weekendens kamp. Ellers har han virket tung og uskarp. På udebane er Atletico det bedste hold i ligaen med 8 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 18-7. Så har de også en rigtig god målmand, nemlig lejesvenden Courtois, som gør det rigtigt godt. Real Madrid er favoritter til at vinde kampen. De plejer at have overtaget over Atletico. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 8 sejre til Real Madrid, mens Atletico har vundet to. Det er dog et helt andet atletico der spiller i denne sæson, så en overraskelse kunne nemt komme på tale her. Se kampen på Canal 8 fra kl. 20.

Dagens fodbold tager videre til Barcelona, hvor Barca møder Real Sociedad, en kamp du kan se på 6eren fra kl. 22. det kører ikke rigtigt for FC Barcelona. Deres spil hænger ikke godt nok sammen, Messi scorer ikke ret mange mål, og defensiven spiller som en pose nødder. Det undrer mig en del at der ikke blev hentet lidt til defensiven i det netop lukkede transfervindue, og der er stærkt brug for friske kræfter. Det kunne man tydelig se i weekenden kamp, hvor det blev til et fortjent nederlag til upåagtede Valencia. Når det ikke kører for Messi – kører det heller ikke for Barca, så det er et hold i krise. Det tager slvfølgelig tid at få spillet de unge spillere ind, men det skal helst gå stærkt, inden der bliver for meget uro i klubben. Formen er ikke imponerende. i de sidste 6 kampe er det blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag, og en score på 15-6. det er ikke godt nok når man hedder FC Barcelona. Formen er nu heller ikke meget bedre i Sociedad, da det kun er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag, og en score på 12-12. her er der vist også tale om en noget utæt defensiv. Sociedad er nu heller ikke det mest imponerende udehold. I sæsonen er det kun blevet til 3 sejre, 4 uafgjorte, 5 nederlag og en score på 15-27, fyyy. Det kunne godt tyde på at vi får en målrig affære, da begge holds defensiv ikke er imponerende. Sociedad har en vis Griezmann som har scoret 14 mål i ligaen. Barcelona er klare favoritter, men døm ikke Sociedad ude, for der er krise i Barca. Hvis du spiller på en Sociedad sejr er de bedste odds 23, og det er højt. Sociedad kunne godt gå hen og lave en overraskelse her, for der er noget galt i Barcelona.

Dagens fodbold 3-2

Dagens fodbold byder på 2 kampe, en fra England og en fra Spanien.

Dagens fodbold begynder i England med et topbrag af dimensioner. Her mødes Man C og Chelsea, en kamp du kan nyde på 3 Sport 2 fra kl. 21. Man C ligger nummer 1 med 53 point og en score på imponerende 68-26. Det er det mest formstærke hold i PL med 6 sejre i seks kampe, og en score på 17-6. Det er lidt af en bet for Man C at ellers storspillende Sergio Agüero, som er holdets topscorer med 15 mål, er skadet, og er ude i en lille måned, men City finder sikkert en anden spiller til at erstatte ham, for de har et væld af fremragende spillere, fra den øverste hylde. På hjemmebane er City suveræne. Det er blevet til 11 sejre i 11 kampe, og hjemmescoren er på hele 42-8. Om det er godt nok til taktikkens mester Mourinho, kommer nu an på en alvorlig prøve. Chelsea er nogenlunde på udebane. Det er blevet 5 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag og en udescore på 18-11. Det kunne være bedre. Chelseas form er ok. Det er blevet til 5 sejre, en uafgjort og en score på 11-2. Chelsea ligger nummer 3 med 50 point med en score på 43-20. Chelsea har ikke en rigtig topscorer, kun Eden Hazard med sølle 9 mål. Det er nok det eneste Chelsea mangler, en gut der kan baske bolde i kassen, men den slags hænger ikke på træerne. Penge burde ellers ikke være det store problem i den rige klub, men ikke alle gider spille i Chelseas gale hus. I de sidste 10 opgør mellem de 2 hold er det blevet til 6 City sejre, 1 uafgjort og 3 Chelsea sejre. Den sidste kamp mellem de 2 hold endte med en Chelsea sejr på 2-1. City bør kunne vinde kampen, men det bliver en lige og taktisk affære. Oddsene siger ca. 1,84 på en City sejr, men en Chelsea sejr giver ca. 4,4. Se kampen på 3 Sport 2 fra kl. 21.

Dagens fodbold tager dig nu med til spansk fodbold, hvor du på Canal 8 se opgøret mellem Villarreal og Osasuna fra kl. 22. Villarreal ligger nummer 5 med 37 point med en score på 39-22, og er en af sæsonens store overraskelser i La Liga. Villarreal er begyndt året med 3 sejre, et nederlag og en score på 12-4, ganske fornuftigt. Hjemme er Villarreal rimelige med 6 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en hjemmescore på 23-12. Villarreal kæmpe for at komme med i europæisk fodbold i næste sæson, og det skulle der være en god mulighed for, hvis de ellers kan holde dampen oppe. Der skal dog ikke mange bøffer til før at Villarreal er udenfor top 6. det er noget andet med Osasuna, de kæmper for at holde sig i La Liga. Osasuna ligger nummer 16 med 22 point, og en score på 18-34. De er det hold det har scoret færrest mål i La liga. Og det kan betyde at den står på Segunda division i næste sæson. De har kun 2 point til den kedelige side af stregen. Ude er Osasuna på det jævne. Det er blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte, 6 nederlag og en score på 8-18. Formen er god, da Osasuna er begyndt året med 2 sejre, en uafgjort, et nederlag og en score 4-6. De må se at finde en gut der kan score mål, men klubben mangler penge, som så mange andre klubber i det spanske. De 2 hold plejer at spille mega lige kampe. I de sidste 10 indbyrdes opgør, er det blvet til 2 Villarreal sejre, 5 uafgjorte, og 3 Osasuna sejre. Den første kamp i sæsonen mellem de to hold endte med en udesejr til Villarreal på 3-0. Villarreal er da også store favoritter med gennemsnitlige odds på 1,35, mens der er gryn at hente, hvis Osasuna skulle vinde, så er oddsene i snit på 9,29. Jeg tror nu også på en Villarreal sejr, men de 2 hold er skrappe til at spille uafgjort.

Dagens fodbold 2-2

Dagens fodbold tager dig med til fire kampe. Der er såmænd rigeligt med andre kampe at kigge på, men som sædvanligt er alle ikke lige interessante.

Dagens fodbold begynder i Holland, hvor Utrecht møder Ajax. Utrecht ligger nummer 11 med 24 point og en score på 28-40. De har 4 point ned til den forkerte side af stregen. Der er også spænding i bunden af Æresdivisionen, som i så mange andre ligaer. Utrecht er begyndt året med 2 nederlag og en score på 2-6, hvilket ikke er noget at prale af. På hjemmebane er de rimelige med 6 sejre, 2 uafgjorte, 2 nederlag og en hjemmescore på 22-17. Ajax er Æresdivisionens næstbedste udehold med 5 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en udescore på 19-14. Ajax er begyndt året med 2 sejre og en score på 2-0. de må se at få lidt mere gang i scoringen. Utrecht har normalt et ganske godt tag på Ajax. I de sidste 10 opgør mellem de to hold, har Utrecht vundet 5, spillet 2 uafgjort, mens Ajax har vundet 3. Specielt på Utrechts hjemmebane har Ajax det svært. Ajax er storfavoritter til at vinde kampen, men vi skal ikke afskrive Utrecht helt, på trods af deres dårlige form. Se kampen på Canal9 fra kl. 12:30.

Dagens fodbold tager videre til London, hvor der er lokalopgør mellem Arsenal og Crystal Palace. Her er det top mod næsten bund. Arsenal mistede 1. pladsen i sidste runde til formstærke Man C, da Arsenal måtte nøjes med 2-2 ude mod Southampton. Formen er eller ok. I de sidste seks kampe er det blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og en score på 12-4. Arsenal spiller pænt fodbold, men de mangler en rigtig skarpskytte i front. Giroud er holdet topscorer med 10 kasser. Crystal Palace begyndte året forfærdeligt, men bevæger sig nu stille og roligt op gennem tabellen. De er dog stadig fedtet ind i bundstriden. De ligger nummer 16 med 23 point, 2 point over stregen. Formen er ok med 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag og en score på 4-4 i de sidste 6 kampe, men der skal scores flere mål, hvis de vil bliver i PL. Det bliver ikke til mange point på udebane til Crystal Palace, 2 sejre, 9 nederlag og en score 5-17, 1. division kalder med de stats. Og de kan nærme sig nedrykningsstregen efter dagens kamp, for Arsenal er kæmpefavoritter til at vinde kampen, og det skal de, hvis de vil være med fremme. Crystal Palace har ikke meget at byde på. De vil sikkert parkere spillerbussen nede foran mål. Se kampen på 3 Sport 2 fra kl. 17.

Dagens fodbold tager videre til Torino, hvor Juventus møder Inter, en kamp mellem 2 giganter i italiensk fodbold, hvor der står mere end point på spil. Juventus er nummer 1 med 56 point og har en score på 51-15. I det nye år er det blevet til 3 sejre, 1 uafgjort og en score på 12-4, godkendt. På hjemmebane er det blevet til 10 sejre i 10 kampe, og en score på 30-6, tag den. Juventus er på vej mod et nyt mesterskab. Hvor Inter er på vej hen vides ikke, for de har ikke den samme skræmmende styrke mere. Inter ligger nummer 5 med 33 point og en score på 38-24. de kan ikke være sikre på at kunne beholde deres 5. plads, da der er en gruppe på tre hold, som har 32 point, så der skal ikke snubles for meget, før de er sendt ned på en 8 plads. Inter er begyndt året med 2 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 1-3, utroligt dårligt af en klub med ambitioner. Man kan da ikke anklage Inter for at score for mange mål. Det kommer de sikkert heller ikke til mod Juventus, som vinder kampen, men det bliver ikke nemt. Se dette spændende opgør på Canal 8 kl. 20:45

Dagens fodbold slutter i Bilbao, hvor baskerne tager imod Real Madrid. Efter Barcelonas choknederlag hjemme til Valencia, kan Bilbao hente lidt ind på toppen med en sejr, mens Real Madrid kan overhale Barcelona. Bilbao er nummer 4 med 42 point og har en score på41-27. De er startet året med 3 sejre, et nederlag og en score på 15-6, ganske fornuftigt. På hjemmebane er Bilbao ubesejrede, med 9 sejre, 2 uafgjorte og en score på 27-11. Så nemt bliver det ikke for millionærdrengene fra Real Madrid, som er et godt udehold med 8 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag og en score på 28-13. Real Madrid er begyndt året med 4 sejre og en score på 11-0, værsgo at spis. Jeg tror vi her har det nye mesterhold. Barcelona har ikke gjort det helt store i dette transfervindue. De kunne ellers godt have brug for lidt friske kræfter, både på midtbanen, og ikke mindst i det vakkelvorne forsvar, så derfor tror jeg på Real Madrid som mestre, men vi får se. Det er et komplet hold, og jeg er sikker på de nok skal få point med hjem fra Bilbao, men nemt bliver det ikke, for Madrid er ikke den mest populære by i baskerlandet. Se kampen på 6eren fra kl. 21.

Dagens fodbold 1-2

Dagens fodbold har udvalgt tre kampe, ud af det væld af kampe du har mulighed for at se. Hvis du ikke har andet at tage dig til, kan du se fodbold fra kl. 13:45 til 23:45.

Dagens fodbold begynder i England, hvor Stoke møder Man U. Der er jo næsten er lokalopgør, da de to byer kun er lidt under en times kørsel fra hinanden. Mange siger at det er en skuffende sæson for de forsvarende mestre, det er det muligvis også – for mestre bliver de ikke, men med et par gode indkøb, kan de komme i top 4. Man U ligger nummer 7 med 40 point, og har en score på 38-27. De er kun 6 point efter Liverpool på 4. pladsen, og 3 point efter Tottenham på 5 pladsen, så mon ikke den også står på europæisk bold i næste sæson? Ude gør Man U det rimeligt med 6 sejre, 2 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 22-17. Der mangler en bredere trup. Det er da utroligt at en gut på 40, Ryan Giggs stadig er blandt de udvalgte. Det siger noget om kvaliteten i truppen. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 sejre, 2 nederlag og en score på 10-7. Ikke voldsomt imponerende at scoren 1,67 mål pr. kamp. Modstanderne fra Stoke er endnu dårligere. De er det mindst formsvage hold i Premier League. De har kun formået at hente et point i de sidste 6kampe, og har en score på 5-16, hvilket er elendigt, og Stoke nærmer sig bunden stille og roligt. Hvis der ikke snart sker noget i klubben, rykker Stoke ned, og det ville være fortjent, for de spiller forfærdeligt. Stoke ligger nummer 16 med 22 point, og har en score på 22-37. der er kun tre point ned til West Ham og Fulham, så der skal ikke mange svipsere til før Stoke er på den forkerte side af stregen. På udebane er Stoke sammen med Hull det dårligste hold i PL. Det er kun blevet til 5 point i 12 kampe. En sejr over West Ham, og uafgjort mod Swansea og Hull. Udescoren er på fornærmende 8-25. 1. division kalder Stoke, og de store vilde indkøb bliver det sikkert ikke til. Hjemme er Stoke en anelse bedre, hvor det er blevet til 17 point, og en score på 14-12. Det bør blive en udesejr til Man U, men Stoke kan være irriterende hjemme, så måske en uafgjort? Se kampen på 3+/6eren fra kl. 16.

Dagens fodbold tager videre til Spanien, nærmere bestemt Madrid, hvor Getafe møder Valladolid. Getafe ligger nummer 12 med 24 point og en score på 22-34. Getafe er begyndt året ganske forfærdeligt, og har kun fået 1 point i 4 kampe. Scoren er heller ikke noget at prale af med 2-7. Som i så mange andre ligaer er der spænding i bunden, og Getafe har kun 5 point ned til Valladolid med 19 point. Hjemme er Getafe heller ikke imponerende. Her er det blevet til 4 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 15-15. Valladolid er begyndt året lidt bedre end Getafe med 1 sejr, 1 uafgjort, 2 nederlag og en score på 3-8, heller ikke ret godt. Valladolid ligger under stregen som nummer 18 med 19 point og en score på 24-37, men har kun 2 point op til Elche og Malaga med 21 point. På udebane er Valladolid just ikke skræmmende. Det er blevet til 1 sejr over bundholdet Rayo, 3 uafgjorte, 7 nederlag med en score på 12-16. Der mangler vist nok kvalitet i defensiven, og en bedre taktik på udebane. Det bliver sikkert en meget lige kamp, men jeg anser Getafe for at være en anelse stærkere. Dog er Valladolid ret skrappe til at spille uafgjort. Se kampen på Canal9 kl. 20.

Dagens fodbold slutter i Andalusien, hvor der er lokalopgør mellem Malaga og Sevilla. Det er gået kraftigt tilbage for Malaga, som ellers var med i toppen af La Liga, men der kom rod i klubben og økonomien, så nu kæmper Malaga om overlevelse i den bedste række. De ligger nummer 16 med 21 point, og der skal ikke mange svipsere til, før de er under stregen. Malaga er begyndt året med 1 point i 4 kampe og en score på 0-5, fyyy. På hjemmebane er der heller ikke meget at glæde sig over. Her er det kun blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, 5 nederlag og en score på 12-12. Det går noget bedre for Sevilla som kæmper for at komme til at spille europæisk fodbold i næste sæson, men de har 5 point op til det forjættede land. Sevilla ligger nummer 7 med 31 point, og har en score på 39-34. Hvis de vil med op i toppen, skal der lappes lidt på defensiven. De er begyndt året med en sejr, 2 uafgjorte, 1 nederlag og en score på 7-5. På udebane er de ikke skræmmende med 3 sejre, 5 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 18-21. Her er også plads til forbedring, for hvis udebane resultaterne er ganske enkelt ikke gode nok. Der skal flere sejre til. Det bliver sikkert igen en meget lige kamp, men jeg har mest fidus til Sevilla. En uafgjort er nu heller ikke usandsynlig. Se kampen på Canal9 fra kl. 22.

Dagens fodbold 31-1

Dagens fodbold byder på en kamp fra den hollandske Æresdivision. Her er der topkamp mellem Feyenoord og Vitesse. Der er fire hold i Æresdivisionen der er ved at skille sig ud, nemlig Ajax med 43 point, Vitesse med 41 point, med 37 point for 19 kampe, og Feyenoord med 36 point. De tre andre tophold har spillet 20 kampe, så det er tæt i toppen. Det er nummer 1-4, der kan komme til at spille i europæisk fodbold.

Feyenoord er begyndt året med en sejr, et nederlag og en score på 7-5. det er ikke de mest skræmmende hold de har mødt. I sidste runde tabte Feyenoord til bundholdet ADO Den Haag ude med 3-2. Feyenoord ude er nu heller ikke skræmmende, mens de er langt bedre hjemme. På hjemmebane er det blevet til 7 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag og en score på 23-12. Feyenoord har en giftig angriber, og det er Graziano Pellé med 15 mål. Han ligger nummer to på topscorerlisten efter Alfred Finnbogason med 19 kasser.

Vitesse har været tophold gennem hele sæsonen, og har gjort det godt. De er det mest scorende hold i Æresdivisionen med 45 mål. De er begyndt året med en sejr, et nederlag og en score på 3-2, ikke særligt imponerende. Ude er Vitesse rimelige, hvor det er blevet til 6 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 25-17. Vitesse er det mest scorende udehold i Æresdivisionen, men der går til gengæld også en del mål ind i den anden ende. Vitesse har også en gut med mål i støvlerne, nemlig Lucas Piazon.

Begge hold er ikke rigtigt kommet i gang efter juleferien. Feyenoord plejer at have et godt tag på Vitesse. I de sidste 10 opgør mellem de to klubber er det blevet til 6 sejre, 3 uafgjorte, og kun en sejr til Vitesse. Oddsene peger da også på en Feyenoord sejr, da de er ca. 1,8, mens du kan få ca. 3,8 hvis du spiller på en Vitesse sejr. Dette opgør kunne nemt ende med en overraskelse, for jeg er ikke sikker på en Feyenoors sejr, da de er begyndt meget svingende. Se det spændende opgør på Canal 8 fra kl. 20.

Bagefter kan du følge med i de sidste transfers på 3 Sport 1 fra kl. 21. der skal nok ske ting og sager.

Dagens fodbold 30-1

Dagens fodbold byder på en enkelt kamp i Copa del Rey mellem Santander og Real Sociedad. Den første kamp mellem de to hold endte med den forventede sejr til Sociedad på 3-1. Santander spiller i Segunda Division B, hvilket svarer til 3. division. Det er en klub med store økonomiske problemer, som så mange andre i Spanien. Spillerne fra Santander har truet med ikke at ville spille kampen, da de fleste ikke har fået løn i månedsvis. Santander er de store pokaldræbere i år, og har også succes i ligaen, hvor de sikkert kommer med i oprykningsspillet, med mindre klubben falder fra hinanden. Uro i klubben har det med at skabe uro på banen – spørg Brøndby om det. Det er dog ikke noget nyt med manglende lønninger i Santander, det har stået på gennem de sidste par år. Det har været dyrt for klubben at rykke ned. Topfodbold koster mange penge. Vi får at se om der kommer spillere på banen i aftenens kamp.

Der er lidt mere ro på i Real Sociedad, som klarer sig godt i Primera Division. De ligger nummer 6 med 36 point og en score på 42-30. I det nye år er det blevet til 2 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 9-7. Det ser ganske fornuftigt ud. De har et par gutter med mål i støvlerne, nemlig Griezmann med 14 og Vela med 9 kasser. Ude er Sociedad just ikke skræmmende. Det er blevet til 3 sejre, 4 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 15-23. Det er ikke noget at skrive hjem om.

Hvis kampen ellers bliver spillet, og det tror jeg på, da der sikkert er gode TV penge til trængte Santander. Sociedad bør kunne gå videre til semifinalen. Oddsene peger da også på en Sociedad sejr. Du får odds 1,7 på en Sociedad sejr, men en Racing Santander sejr vil give odds 5. Sociedad skal dog passe på med at undervurdere Santander. 3-1 er ikke et bombesikkert resultat. Se kampen på Canal 8 kl. 21, hvis den ellers bliver spillet.

Dagens fodbold 29-1

Dagens fodbold tager dig med til kampe i de tre store ligaer, hvor der både er pokal og turneringskampe.

Dagens fodbold begynder i Tyskland, nærmere bestemt Stuttgart, hvor VfB møder mægtige Bayern München. Stuttgart har haft en skuffende sæson, og ligger kun nummer 12 med 19 point, og en score på 30-33. De begyndte året med at tabe til Mainz hjemme med 2-1, endnu et skuffende resultat. På hjemmebane har VfB heller ikke imponeret. Her er det blevet til 2 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 14-12. William Kvist er ikke meget på holdet, og rygtes til Premier League på et lejeophold, men der er et væld af rygter i denne tid. Den god William skal dog se at komme videre med sin karriere, for han er groet fast i Stuttgart. Han har jo ellers prøvet at kæmpe sig tilbage på holdet, men med begrænset succes, så videre i teksten. Bayern tonser derudaf, og ligger suveræn nummer 1 med 47 point og en score på 44-8. Det må siges at være ganske flot. Bayern er stadig ubesejrede, og har kun sat 4 point til i 17 kampe. De begyndte da også året med en ude sejr over Gladbach på 2-0. Det er på udebane at Bayern har sat deres point til, og det var mod Freiburg og Leverkusen. Bayern er også i aftenens kamp tårnhøje favoritter. Hvis du spiller på en Stuttgart sejr, får du dine penge 10 gange tilbage, men det ville være spild af penge. Bayern har et godt tag på VfB, da det i de sidste 10 opgør er blevet til 1 VfB sejr, 1 uafgjort og 8 Bayern sejre. Se kampen på Eurosport kl. 20. Se i det hele taget kampe fra Bundesligaen, de er faktisk rimelig gode.

Dagens fodbold byder også på en kamp fra det spanske. Her er det returmødet i Copa del Rey, mellem Bilbao og Atletico Madrid. Atletico Madrid vandt første kamp med 1-0, så det er en meget åben kamp. Bilbao er nemlig gode på hjemmebane, hvor de er ubesejrede. Det er blevet til 9 sejre, 2 uafgjorte med en score på 27-11. Bilbao er begyndt året med 3 sejre, et nederlag og en score på 15-6, hvilket er mere ned godkendt. Atletico Madrid er begyndt året med 2 sejre, 2 uafgjorte og en score på 6-3. Diego Costa er ikke kommet i gang endnu med at baske bolde i kassen, og mod Rayo fik han en lille skade, men mon ikke han bliver klar til kampen. Ude er Atletico Madrid også gode. Det er blevet til 8 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 18-7. Atletico Madrid har normalt overtaget mod Bilbao, da det i de sidste 10 kampe er blevet til 7 sejre til Atletico Madrid og 3 til Bilbao, men det skal nævnes at de 7 Madrid sejre er på hjemmebane, mens Bilbaos sejre alle er hjemme, så det er en åben kamp. Oddsene giver Atletico Madrid favorit værdigheden, hvor du kan få dine spareskillinger ca. 2,3 gange igen, mens Bilbao giver odds 3. se kampe på Canal 8 fra kl. 20.

Dagens fodbold slutter med et topbrag i England, hvor Tottenham møder Man C, en kamp som vises på 6eren kl. 20:45. Tottenham er med i topstriden, men 8 point efter duksene fra Arsenal, og 7 efter Man C. Totten er nummer 5 med 43 point og en score på 29-26, hvilket ikke er noget at prale af. Der skal scores flere mål. Noget imponerende hjemmehold er Tottenham ikke. Det er blevet til 5 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 13-13. De må altså se at få indkøbt en gut der kan score mål, men den slags hænger ikke på træerne. Formen er ok. I de sidste 6 kampe er det blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og en score på 14-5, hvilket er godkendt. Det er faktisk kun Man C der er mere formstærke med 6 sejre i 6 kampe, og en score på 16-7. Man C er godt spillende. De spiller dejligt angrebsfodbold, og det er jo den slags jeg gerne vil se. De har også en flok dygtige spillere, og jeg tror på et mesterskab til Man C. De ligger nummer 2 med 50 point, 1 point efter Arsenal. Man C har en score på 63-25, og det er mere end flot. Der hvor Man C har haft lidt problemer, er på udebane, hvor det er blevet til 5 sejre, 2 uafgjorte, 4 nederlag og en udescore på 21-17. Vi skal dog tilbage til den 10-11 for at finde det sidste udebane nederlag, så lidt bedre er det blevet på udebane. I de 10 sidste indbyrdes opgør er det blevet til 4 sejre til Tottenham, en uafgjort og 5 sejre til Man C. hvis jeg skulle spille en tier på kampen, ville jeg også satse på Man C. den sidste kamp mellem de to hold endte med en knussende sejr til Man C på 6-0.

Der er mange flere kampe du kan se. Der er lokalopgør i London mellem Chelsea og West Ham kl. 20:45 på 3+, og Aston Villa mod WBA på 3 Sport 2 kl. 20:45. Endelig er der Barcelona mod Levante i Copa del Rey kl. 22 på Canal9, så det er nok at vælge i mellem.

Dagens fodbold 27-1

Dagens fodbold har ikke det store at byde på, men en kamp har jeg dog fundet.

Dagens fodbold tager til Spanien, hvor du på Canal 8 kl. 22, kan se kampen mellem Real Sociedad og Elche. Real Sociedad ligger nummer 6 med 33 point og har en score på 38-30. De er begyndt året på det jævne, med en sejr, en uafgjort, et nederlag og en score på 5-7, hvilket ikke er godt nok, hvis man er et hold med ambitioner. På hjemmebane er det blevet til 6 sejre, 2 uafgjorte, 1 nederlag og en hjemmescore på 23-7. Sociedad har kun tabt hjemme til Atletico Madrid. I angrebet har Sociedad et par giftige herrer, nemlig Griezman med 12 og Vela med 8 mål. Holdet spiller godt og fremadrettet fodbold.

I den anden ende af tabellen finder du Elche. De ligger nummer 17 med 21 point og en score på 19-28. Elche er 2 point over den fæle nedrykningsstreg. Elche hører helt klart til i den tunge ende af tabellen, men gør det rimeligt, med et beskedent budget. Elche er også begyndt året med en sejr, en uafgjort, et nederlag med en score på 3-4, og det må siges at være godkendt. Der skal kæmpes om hvert point, for jeg er en af dem der ønsker det lokale hold overlever. Når jeg holder ferie, er det for det meste tæt på Elche, og det giver mulighed for at se godt fodbold. På udebane er Elche ikke skræmmende. Det er blevet til 2 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 10-17. Det er ikke godt nok, hvis der også skal stå Primera Division på visitkortet i næste sæson.

I de to holds første kamp, blev det til 1-1. Jeg tror på en sejr til Sociedad, men nemt bliver det ikke, da Elche sikkert oser af selvtillid, efter at være ubesejrede i 2 kampe.

Dagens fodbold 26-1

Dagens fod er til FA Cup, og skal en skal en tur til Holland og Spanien.

Dagens fodbold begynder i Holland, hvor Go Ahead Eagles møder Ajax, en kamp du kan se på Canal 8 fra kl. 14:30. GAE ligger nummer 12 med 23 point, og en scorer på 29-43. Defensiven er noget utæt, så der skal lukkes af i defensiven, hvis de ikke vil rende ind i en øretæve. Hjemme gør GAE det godt. Det er blevet til 4 sejre, 4 uafgjorte, et nederlag og en score på 18-15. GAE begyndte året med et nederlag til bundholdet Cambuur på 2-0. Der er også i Æresdivisionen spænding i bunden. Fra nummer 18, Nijmegen, til nummer 11, Utrecht, er der kun 6 point. Der skal ikke mange bøffer til, før man hænger under stregen, godt med lidt spænding. Ajax ligger nummer 1 med 40 point, og har en score på 42-17. Ajax begyndte året med en sejr over de evige rivaler fra PSV på 1-0. Ude er Ajax rimelige, hvor det er blevet til 4 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 18-14, hvilket ikke er imponerende. Der er næsten garanti for at se danske spillere i aktion, og være dominerende i kampen. Rart at ikke alle danskere i udlandet er placeret på bænken. Ajax bør kunne vinde kampen, da de har et langt bedre hold., men det er jo på udebane, og Ajax har det til tider svært mod de små hold. Første kamp mellem de to hold endte med en Ajax sejr på 6-0.

Dagens fodbold tager videre til England, hvor der spilles FA Cup. Her mødes Chelsea og Stoke. Chaelsea gør det godt, og ligger nummer 3 med 49 point. Scoren er på 43-20. Chelsea spiller meget effektivt fodbold under Mourinho, men desværre er de tit gabende kedeligt. Hjemme er Chelsea ubesejrede, 10 sejre, 1 uafgjort og en hjemmescore på 25-9. Formen er også i top, da det i de sidste 6 kampe er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort, og en score på 11-2, flot. Stoke er godt i gang med at rode sig godt og grindigt ind i bundstriden, men det er der mange hold der er. Stoke, mit gamle yndlingshold, ligger nummer 14 med 22 point, og en score på 22-36. De spiller ganske enkelt kedeligt fodbold. De har heller ikke megen fantasi, de losser bolden fremad. Pænt og poleret fodboldspil er de ikke meget for i Stoke. Derfor er det helt fortjent de er med i bundstriden, holdet mangler kvalitet og kreativitet. Stoke er heller ikke gode ude. Det er blevet til en sejr, 2 uafgjorte, 8 nederlag og en udescore på 8-24. Det er ganske enkelt alt for dårligt. Formen er der heller ikke. Det er blevet til 4 point i 6 kampe, og en score på 7-16. Det er hårdt at være fan af Stoke, for jeg er sikker på at de lider endnu et nederlag. Chelsea har et godt tag på Stoke. I de sidste 10 indbyrdes opgør er det blevet til 7 Chelsea sejre, 2 uafgjorte og 1 Stoke sejr. Den enlige Stoke sejr, var den 7-12-2013, den var vi tilfredse med, men det var hjemme. Se kampen på 6eren fra kl. 16:30.

Dagens fodbold slutter i Spanien, hvor der er lokalopgør i Madrid. Her mødes Rayo Vallecano og Atletico Madrid, en kamp du kan se på Canal9 fra kl. 19. Her er det top mod bund, men det er et lokalopgør, og dem vil man jo helst ikke tabe. Rayo ligger nummer 19 med 16 point, og er ved at miste kontakten de andre bundhold, så en sejr er vigtig. Også i La Liga er der mange hold fedtet ind i nedrykningsspillet. Real Betis er det eneste hold, som jeg ikke tror overlever i La Liga. Rayo er begyndt året med en sejr, to nederlag med en score på 3-7. Den enlige sejr var over lokalrivalerne fra Getafe med 1-0 ude. På hjemmebane er det blevet til 2 sejre, 7 nederlag med en score på 10-23. Det ser sort ud for Rayo. Det ser noget bedre ud for Atletico Madrid som er med i kampen om mesterskabet, men jeg tror ikke de får titlen. De er begyndt året lidt famlende med 1 sejr, to uafgjorte og en score på 2-1. det er ikke godt nok, hvis man har mesterskabsdrømme. På udebane er det blevet til 7 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 14-5. der skal baskes flere mål ind, men det er så om Costa er gået lidt i stå. Han skal dog nok komme i gang igen, men hvornår? Den første kamp mellem de to hold endte med en sejr til Atletico på hele 5-0. Mon ikke atter Atletico snupper alle tre point?

Dagens fodbold 25-1

Dagens fodbold har ikke de mest spændende opgør at byde på. I England spilles der FA Cup, mens der i de andre store ligaer spilles turneringskampe. Der er mulighed for at se 13 kampe, men kvaliteten er det så som så med.

Dagens fodbold begynder i Bournemouth, som møder Liverpool i FA Cuppens 4. runde. Hjemmeholdet ligger nummer 16 i Championship. På hjemmebane gør de det rimeligt, med 5 sejre, 3 uafgjorte, 5 nederlag og en hjemmescore på 17-16. I de sidste 6 kampe er det blevet til 2 sejre, 3 uafgjorte, 1 nederlag og en score på 8-7, ikke særligt imponerende. Liverpool gør det ikke meget bedre, da det er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag, og en score på 14-10. Der går ganske enkelt for mange mål ind, så Liverpool er heldige med at have et par skarpe angribere. Tænk hvis de begge blev skadet på en gang, som ville LFC hurtigt rasle ned gennem tabellen. Ude gør LFC det nogenlunde. Det er blevet til 4 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag med en score på 24-20. LFC er det mest scorende udehold, men også et af de hold, hvor der scores mest imod. LFC er selvfølgelig storfavoritter til at vinde kampen, og titler skal der helst til i den stolte klub. Se kampen på 6eren fra 13:45.

Dagens fodbold napper lige en kamp mere fra FA cuppen, hvor der godt kan blive spænding om udfaldet. Du kan på 6eren kl. 16 se kampen mellem Bolton og Cardiff. Den gamle danskerklub Bolton ligger i den tunge ende af Championship som nummer 18, og er med i kampen om at undgå nedrykning. Hjemme gør Bolton ikke meget væsen af sig. Det er kun blevet til 2 sejre, 8 uafgjorte (Bolton er det hold der har spillet flest kampe uafgjort hjemme), 3 nederlag og en score på 16-14, ikke noget at ryste i bukserne over. Formen er heller ikke noget at skrive hjem om. Det er blevet til en sejr, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 9-16. Cardiff har oplevet et kæmpe formdyk, men der er jo en del uro i klubben. Cardifgf ligger nummer 20 og sidst i PL. Der skal dog ikke meget til før de er over stregen igen. Ude er Cardiff ikke et hjold man skal være bange for. Det er blevet til 1 sejr, 3 uafgjorte 7 nederlag og en score på 7-21. I de sidste 6 kampe er det blevet til 1 uafgjort, 5 nederlag og en score på 5-16. Det er for dårligt. Når de nu har en angriber som Cornelius, så brug ham da for pikker, for han har talentet og skal spille hver uge, men her blander ejeren af holdet sig, og mig bekendt har han ikke forstand på fodbold. JI denne kampkunne der nemt opstå en overraskelse, for Cardiff har ikke meget at skyde med.

Dagens fodbold slutter med kampen mellem Valencia og Espanyol, som kan ses på Canal 9 fra kl. 20. Galehuset Valencia ligger på en utilfredsstillende 9 plads med 24 point og en score på 26-31, men holdet er ikke bedre ellers skal de på indkøb, men klubben har en kæmpegæld, så de må bruge det de har. Valencia kunne godt lære lidt af Dortmund, som også var på spanden. De satsede på unge spillere og talentarbejde. Specielt talentarbejdet er der mange klubber der har glemt alt om. Valencia er rimelige hjemme, hvor det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort, 4 nederlag og en score på 18-13. Valencia er begyndt året med 1 sejr, et nederlag, en uafgjort med en score på 3-2. Espanyol har startet året med 1 sejr, to nederlag og en score på 1-2. Godt nok i defensiven, men kun et mål i 3 kampe er for ringe, fyyy. Ude er de heller ikke faretruende, da det kun er blevet til 2 sejre, 2 uafgjorte, 5 nederlag og en score på 9-12. Så den kampburde Valencia køre sikkert hjem, men det er ikke til at vide med det hold.

Det var hvad dagens fodbold havde at byde på, men der kommer mere i morgen.

Dagens fodbold 24-1

Dagens fodbold byder på to kampe.

Dagens fodbold begynder i Tyskland, hvor der er topopgør mellem Gladbach og Bayern, det er nummer 3 mod nummer et. Gladbach har gjort det overraskende godt i denne sæson, så det bliver spænbdende at se om de kan følge op på de gode takter, her efter vinterpausen. De har 33 point og en score 38-20. På hjemmebane er holdet ubesejrede med 8 sejre og en uafgjort. Hjemmescoren er på 25-7, hvilket er flot. Der hvor den halter, er på udebane, hvor det kun er blevet til 8 point i 8 kampe, og en udescore på 10-12. Det er elendigt, atter er det træneren der laver taktiske bøffer, for det kan ikke passe at der skal være så stor forskel ude og hjemme. Inden Gladbach gik på ferie, var formen fin. Her var det belevet til 4 sejre, 2 uafgjorte og en score på 10-4. Verdens bedste klubhold Bayern München viste også god form med 6 sejre i 6 kampe, og en score på 20-2. De ligger nummer et, og er stadig ubesejrede. Scoren er på 42-8. Det er kun Freiburg og Leverkusen der har formået at tage point fra Bayern. På udebane er det blevet til 5 sejre og 2 uafgjorte. Udescoren er på 19-3, og den bliver sikkert forbedret efter aftenens kamp. På trods af at Gladbach er gode hjemme, tror jeg ikke de kan gøre noget ved Bayern, som er i en klasse for sig selv. Se kampen på Eurosport fra kl. 20:30.

Dagens fodbold tager videre til Spanien, hvor Celta Vigo møder Real Betis. Her kan du se en bundkamp på Canal 8 fra kl. 21. Celta er på den rigtige side af den fæle streg, men der skal ikke meget til at komme under den igen. Der er kun tre point derned. Celta ligger nummer 16 med 19 point og har en score på 23-32. Atter skal Michael Krohn-Dehli være med i kampene om overlevelse, for godt spiller de ikke. Hjemme er det blevet til 10 point i 10 kampe, og en elendig score på 9-13. Ikke så mærkeligt at de ligger der hvor de gør. Celta er begyndt året med 1 sejr, 2 nederlag og en score på 2-5, fyyyy. Stephan Andersen er nu heller ikke begyndt imponerende med 1 point, og en score på 1-7. De er helt sikkert på vej ned i Segunda. De ligger nummer 20 og sidste med 11 point og en score på 16-43, så der skal ske mirakler, hvis de overlever. Ellers skal der komme en rigmand forbi med en kæmpe pose penge, for holdet savner kvalitet. Der er heller ikke meget kvalitet at hente i ude statistikken, hvor det er blevet til 2 point i 9 kampe, og en score på 6-24. Celta bør kunne vinde kampen, men afskriv nu ikke helt Betis, det kunne jo være….

Hvis du hellere vil se FA Cup, så møder Arsenal det gamle storhold Coventry på 6eren kl. 20:45, men den kamp er uden den store sportslige værdi, for Coventry spiller nu om dage i League 1, og Arsenal bør kunne vinde en stor sejr.

Dagens fodbold 23-1

Der er lidt fodboldtørke, men dagens fodbold kan da byde på en kamp fra Copa del Rey, og det kan godt gå hen og blive en rimelig god kamp.

Dagens fodbold tager dig en tur til Madrid, hvor Atletico møder Bilbao. Kampen kan du se på Canal 8 fra kl. 21. Atletico Madrid ligger nummer 2 med samme pointantal som Barcelona, og et point foran Real Madrid. Atletico er begyndt året lidt famlende, men det er dog blevet til 2 uafgjorte, en sejr og en score på 2-1, hvilket ikke er noget at skrive hjem om, er de mon ved at tabe pusten? Noget kunne tyde på det, da de måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Sevilla. Hjemme er Atletico ellers ret så stærke. Her er det blevet til 9 sejre, 2 uafgjorte og en score på 34-7. Diego Costa er holdet topscorer med 19 mål i ligaen, men de par gange jeg har set ham spille, har han virket tung og uskarp. Han har nok taget lidt for godt for sig af julemaden, men mon ikke målformen vender tilbage?

Bilbao er ganske godt med i ligaen, hvor de ligger nummer 4, og de spiller en god gang fodbold. Bilbao er begyndt året rimeligt med 2 sejre og et nederlag. Det var mod Real Sociedad med 2-0, og det gjorde ondt, da de to hold er ærkerivaler. Ellers er de begyndt året med en score på 10-5, og det er såmænd udmærket. Et er Bilbao hjemme, noget andet er ude. På udebane går det ikke alt for godt, da det kun er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort, 5 nederlag med en samlet score på 9-15. det er ganske enkelt for dårligt. Det må falde tilbage på træneren, som ikke formår at finde den rette udetaktik. Det kan komme til at betyde at de bliver hentet af Villarreal på 5 pladsen, som kun er 2 point efter Bilbao, og Villarreal er nemlig lidt bedre ude.

Atletico Madrid er favoritter til at vinde aftenens kamp, men med det spil de har præsteret på det sidste, er de ikke usårlige, så måske en uafgjort.

I weekenden er der atter masser af fodbold. I England står den på FA Cup kampe, mens der er gang i de andre store ligaer. Så der er da lidt at glæde sig til.

Dagens fodbold 22-1

Dagens fodbold byder atter på pokalfodbold. Denne gang skal vi til Spanien og England.

Dagens fodbold begynder ned kampen mellem Real Sociedad og Santander, som vises på Canal8 fra 20. Sociedad klarer sig overraskende godt i La Liga, hvor de ligger nummer 6. Hjemme er det kun blevet til et nederlag, og det var mod Atletico Madrid. Deres hjemmescore er på 23-7. I det nye år er det gået nogenlunde. Her er det blevet til en sejr, en uafgjort, et nederlag og en score på 5-7, hvilket ikke er imponerende, men Sociedad løb ind i et velspillende Villarreal hold, og tabte med 5-1. Racing Santander gør det godt i Segunda Division B, som de fører, så de skal nok komme til at spille med om oprykningen til Segunda Division, men der er mange hold om budet. Der er 16 hold der skal spille om de fire pladser i Segunda Division, men Santander har en god chance. Sociedad skal passe på med ikke at undervurdere Santander, spørg Almeria om det, men Sociedad bør kunne vinde kampen, men det bliver sikkert ikke let.

Dagens fodbold rejser til Manchester, hvor United møder Sunderland. Dette opgør kan ses på 6eren kl. 20:45. Hjemmebanen Old Trafford, plejer at være et uindtageligt fort, men sådan er det ikke i denne sæson. Det er kun blevet til 5 sejre, 2 uafgjorte, 4 nederlag, og en hjemmescore på 14-10. I det sidste møde med Sunderland blev det til et nederlag på 2-1 ude. Ude er Sunderland nemlig ikke skræmmende, men det er dog blevet til 10 point i 11 kampe, og en score på 9-17. Et er, hvordan man klarer sig i ligaen, noget andet er pokalkampe, hvor der kan ske ting og sager. Sunderland er et hold som kommer til at kæmpe om overlevelse i den bedste række, så det ville måske være godt, hvis de blev slået ud af cuppen. Det tror jeg helt sikkert de bliver, på trods af at Man U er noget tandløse pt. Oddsene på en Sunderland sejr er oppe på mellem 9-10, mens de ligger på ca. 1,3 for United.

Dagens fodbold smutter tilbage til det spanske, hvor Levante tager imod Barcelona, denne kamp vises også på Canal8 fra kl. 22. Levante ligger nummer 11 i La Liga, og har kun scoret 19 mål i 20n kampe, og det er for dårligt. Der er kun to hold i ligaen der har scoret mindre, men til gengæld står forsvaret rimeligt godt. Hjemmepublikum bliver nu heller ikke forkælet med rasende mange mål, da det kun er blevet til 10, det sammen antal er gået ind. De har vundet 3, spillet 4 uafgjort og tabt 3 kampe hjemme. Levante er begyndt året med 2 sejre og en uafgjort. Den sidste kamp var 1-1 mod Barca, til Real Madrids store fornøjelse, for nu øjner de mesterskabet. På trods af at Barcelona stadig ligger nummer 1, spiller de ikke imponerende. Der kommer mesterspil i glimt, men der er langt mellem snapsene. I årets tre kampe, er det ”kun” blevet til 2 uafgjorte og en sejr, med en samlet målscorer på 5-1. er spillerne måske ved at blive lidt for trætte af trofæer? Det kunne jo også tænkes at nogle af spillerne har toppet, og skal sendes på pension i en mindre klub, for noget skal der ske. Barcelona har noget at hævne, så mon ikke de kører en sikker sejr hjem?

Dagens fodbold 21-1

Dagens fodbold byder på pokalfodbold fra Frankrig og Spanien.

Dagen fodbold begynder i det franske, nærmere bestemt Marseille, som tager imod Nice. En kamp som du kan se på Canal8 fra kl. 21. Marseilles på hjemmebane er lidt lala, da det er blevet tiol 4 sejre, 1 uafgjort, 4 nederlag og en hjemmescore på 14-12, ikke imponerende. Marseilles startede her efter ferien med at besejre Evian med 2-1 ude. Inden ferien havde de ellers et formdyk, og havde problemer med at få scoret, men der er måske blevet trænet lidt ekstra i juleferien. Nice er et ganske forfærdeligt udehold, da det kun er blevet til en sejr, 2 uafgjorte, 7 nederlag og en udescore på 3-15. Der må være noget galt med trænerens taktiske oplæg. For tre mål i 10 kampe er fornærmende dårligt. Marseilles har normalt et godt tag på Nice, og har 6 sejre i de 10 sidste opgør, mens Nice kun har 2. Og hjemme plejer Marseilles at vinde, så mon ikke også de vinder i dag?

Dagens fodbold tager videre til Barcelona, hvor Espanyol møder Real Madrid. Espanyol ligger i den bedre ende af tabellen med 25 point på en 8 plads, men der er et bredt midterfelt. De er begyndt året med en sejr og to nederlag. Scoren er på 1-2, så de skal ikke beskyldes for at score for mange mål. Det ene af nederlagene var faktisk hjemme til Real Madrid. Det kører i olie for Spaniens bedste hold Real Madrid. De er begyndt året med tre sejre, og en score på 9-0. Tyg ligge på den Atletico og Barca. Real Madrid har helt sikkert det bedste hold, hvis de ellers gider at spille, men det ser ud som om de er ude på at vinde et mesterskab, og det gør de helt sikkert. Et er ligaen, noget andet er pokalen. Det er ikke alle hold der satser lige meget på den, og stiller derfor med lidt reserver. Selvom Real stiller med reserverne, vinder de kampen alligevel sikkert. Det er ikke meget guld du kan høste, hvis du spiller på en Real sejr. Se klampen på 6eren kl. 21.

Dagens fodbold 20-1

Dagens fodbold byder på 2 kampe, en fra England, og en fra Spanien.

Dagens fodbold begynder i England, nærmere bestemt West Bromwich, hvor det lokale hold møder Everton. WBA ligger nummer 14 med 21 point, tre point over nedrykningsstregen. Der er i denne sæson virkelig spænding om nedrykningen. Fra nummer 10, Aston Villa, til nummer 20, Cardiff, er der kun 6 point, så der skal ikke laves for mange bøffer, før man ligger og hygger sig under stregen. WBA er det hold i Premier League der har spillet flest kampe uafgjort, nemlig 9. Hjemme er det blevet til 3 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 12-12. formen kunne være bedre, da det i de sidste 6 kampe kun er blevet til 1 sejr, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en score 6-7. Det er derfor fuldt fortjent at WBA ligger, hvor de gør. Det skal flere sejre på kontoen, ellers går det galt, og 1. division venter. Evertons form er noget bedre. De har 4 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 11-5. Ude ser det også rimeligt ud, med 4 sejre, 5 uafgjort, og kun et nederlag, hvilket var til Man C. Udescoren er på beskedne 13-10. Everton ligger på en overraskende 6. plads, og kan med en sejr rykke op på 4. pladsen foran Liverpool. Everton bør kunne vinde kampen, men WBA er jo skrappe til at spille uafgjort, så det skulle ikke undre mig om vi fik et remis i dette opgør, som du kan se på 3 Sport 2 fra kl. 20:55.

Dagens fodbold tager en tur til Baskerlandet i Spanien, Her spiller Bilbao mod Valladolid, en kamp som du kan se på Canal8 fra kl. 21:55. her er det top mod bund. Bilbao ligger nummer 5 med 36 point, men kan med en sejr komme op på 4. pladsen, som jo giver ChL kval kampe. Hjemme er Bilbao ubesejrede, hvor det er blevet til 8 sejre, 2 uafgjorte og en score på 23-9. Formen er også rimelig, da det er blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 12-6. Valladolid er ikke særlig gode ude, hvor det kun er blevet til 1 sejr,. 3 uafgjorte, 6 nederlag og en udescore på 10-22. Ikke så mærkeligt at Valladolid ligger nummer 18 mrd 16 point. Et godt bud på en nedrykker. Holdet er begyndt året med 0-0 mod bundproppen Betis, og et nederlag på 4-0 til Granada, Valladolid vinder heller ikke over Bilbao, det er jeg ganske sikker på. Jeg tror også at Valladolid er at finde i Segunda Division fra næste sæson, med mindre der bliver købt godt ind.

Dagens fodbold 19-1

Dagens fodbold byder i dag på to kampe fra den engelske Premier League, og en fra den hollandske Æresdivision. Du kan også se kampe fra den spanske og italienske liga, men der er nu ikke de mest interessante kampe.

Dagens fodbold begynder i England, nærmere bestemt Wales, hvor Swansea møder Tottenham. Swansea er svært ramt af skader, og det kan ses på spillet, som ikke er godt. Det har betydet at Laudrups drenge nærmer sig nedrykningsstregen. Der er kun tre point ned til den kedelige side af stregen. De ligger nummer 14 med 21 point, og en score på 26-30. I de sidste 6 kampe er det kun blevet til 2 point og en score på 5-10. På hjemmebane er det kun blevet til 2 sejre, 4 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 18-17. Hvis der ikke bliver købt eller lejet nogle spillere, kunne Swansea nemt risikere at rykke ned sammen med Cardiff. Der er dog trængsel i bunden. Der skal ikke mange svipsere til før man ligger og roder rundt i bunden af tabellen. Fra nummer 10 Aston Villa er der kun 6 point ned til sidste pladsen, hvor Cardiff residerer. Nå, videre til kampen. Tottenham ligger nummer 6 med 40 point, og en score på¨26-25. Efter fyringen af den eller sympatiske Villas-Boas, er det gået en del bedre for Tottenham. Det er blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score på 11-9 i de sidste 6 kampe. På udebane er Tottenham rimelige med 7 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag og en score på 13-12. I de seneste 5 indbyrdes opgør er det endnu ikke blevet til en Swansea sejr, men derimod en uafgjort og 4 sejre til Tottenham. Det bliver sikkert til endnu en sejr til Tottenham, for sådan som Swansea spiller, ville de få det svært ved at klare sig i 1. division. Se kampen med en formstærk Eriksen på banen, på 3 Sport 2 fra kl. 14:30.

Dagens fodbold damper over Den Engelske Kanal til Amsterdam, hvor Ajax møder PSV, en kamp som vises på Canal89 kl. 16:30. Juleferien er nu slut i Holland, og det er noget af en kamp Ajax starter med. Ajax ligger nummer 3 med 37 point og en score på 41-17, men kan med en sejr rykke op på 1. pladsen. På hjemmebane er det blevet til 7 sejre, en uafgjort, et nederlag og en score på 23-3, ganske fornuftigt. Formen inden ferien var helt i top, hvor det blev til 6 sejre i 6 kampe, og en score på 18-2. der er helt sikkert garanti for at se danske spillere på banen hos Ajax, mens det er mere tvivlsomt og Zanka kommer på banen hos PSV. Han har endnu ikke fået det store gennembrud, men han må klø på, for han har helt sikkert talentet. PSV har ikke haft den bedste sæson, og har været meget svingende. De ligger nummer 8 med 26 point og en score på 35-25. På udebane er det heller ikke gået alt for godt med 2 sejre, 2 uafgjorte, 5 nederlag og en score på 15-16. formen inden pausen var heller ikke den bedste, hvor det blev til 2 sejre, 1 uafgjort, 3 nederlag og en score på 12-13. Holdene plejer at spille lige kampe, men i sæsonens første opgør fik Ajax tæv med hele 4-0. Det tror jeg ikke sker denne gang. Ajax bør kunne vinde kampen, da de er et langt bedre hold.

Dagens fodbold slutter i London, hvor der er storkamp mellem Chelsea og Man U, en kamp som vises på 3 Sport 2 kl. 17. Chelsea ligger nummer 3 med 46 point og har en score på 40-19. Formen må siges at være rimelig, da de er ubesejrede, 5 sejre og en uafgjort i de sidste 6 kampe, med en score på 10-2, ganske fornuftigt. Hjemme er Chelsea også ubesejrede med 9 sejre og en uafgjort. Hjemmescoren er på 22-8. Man U har været på slingrekurs i denne sæson, men der er skiftet manager, og efter så mange år med Sir Alex, tager det tid før Moyes får sine ideer til at virke. Man U er dog ved at komme ind på sporet igen, og med lidt indkøb, kan Man U blive tophold igen. Formen er ok. Det er blevet til 5 sejre og et nederlag i de sidste 6 kampe, og en score på 13-5. På udebane er det også ret fornuftigt, med 6 sejre, 2 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 21-14, så helt skidt ser det ikke ud. Det først opgør var noget af en langgaber, som endte 0-0, men jeg tror på en Chelsea sejr, men det skulle ikke undre mig om det bliver en målfattig og taktisk affære.

Dagens fodbold 18-1

Der er atter en del fodbold, her den 18-1. det skal dog siges at det ikke er de mest ophidsende kampe der er at byde på, men dagens fodbold har dog fundet et par kampe.

Dagens fodbold begynder i Manchester, hvor City møder bundholdet Cardiff. Man C er det eneste hold der har gjort rent bord hjemme. 10 kampe – 10 sejre, og en hjemmescore på 38-6, ganske imponerende. Holdet spiller godt angrebsfodbold, og er komplette på næsten alle pladser. De ligner et godt bud på et mesterhold. De mangler måske en mere stabil målmand. I de sidste 6 kampe er det 6 sejre med en score på 18-8. Et snit på 3 mål pr. kamp er da ret så fornuftigt. Der ser noget værre ud for Cardiff, hvor der er uro i klubben, men de har da fået ansat Ole Gunnar som manager, lad os se hvor lang tid han holder, inden han bliver smidt på porten. Cardiff ligger nummer 18 med atten point, og en score på 15-34. På udebane er det kun blevet til en sejr, tre uafgjorte, 6 nederlag og en udescore på 5-17, hvilket er ganske forfærdeligt. Sammen med Crystal Palace er de det mindst scorende hold på udebane. De har kun vundet over Fulham ude, hvor Cardiff gik mål amok med en 2-1 sejr. Det vil sige at de kun har scoret 3 mål i 9 udekampe. Fyyy. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 point, og en score på 4-12. Det er utroligt at Cardiff ikke benytter Cornelius noget mere, da der jo er problemer med at score mål, men ham har Vicent Tan set sig sur på. Cornelius må se at komme videre i teksten, og væk fra det walisiske galehus.Det bloiver helt sikkert en Man C sejr, hvis Cardiff skulle gå hen og vinde giver det gode odds. Se kampen på 3+ fra kl. 16.

Dagens fodbold bliver i området, og tager til Liverpool, hvor LFC møder Aston Villa. Liverpool har gang i en god sæson, og ligger fortjent nummer 4 med 42 point og en score på 51-26. Hjemme har Liverpool gjort det flot med 9 sejre og et nederlag. Hjemmescoren er på 27-6. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 sejre og to nederlag til Chelsea og Man C. Liverpool spiller imponerende flot angrebsfodbold, og så har de Suarez til at banke boldene i kassen, og det har han præsteret 22 gange i denne sæson, men Sturridge er oppe på 10, men han har været skadet. Det ville se skidt ud, hvis de begge blev skadet på en gang. For forsvaret er elendigt, hvilket vi sidste så mod Stoke, på trods af en 5-3 sejr. En kamp der burde have endt 4-4, men lidt dommertække skader aldrig. Aston Villa ligger nummer 11 med 23 point og en score på 20-27. Påp udebane er Aston Villa meget bedre end hjemme. På udebane er det blevet til 4 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag og en score på 12-11. Holdet er dog inde i en formkrise, da det kun er blevet til 1 sejr, en uafgjort, 4 nederlag i de sidste 6 kampe. Scoren er på 4-9, så maske ryger der snart endnu en manager. For der er ikke langt ned til den forkerte side af stregen, nemlig kun 5 point. Så der skal passes på, og det kan hurtigt gøre spillet krampagtigt. Det bliver en sikker sejr til Liverpool, for Aston Villa har ikke hverken forsvar eller angreb til at true LFC. Se kampen på 3+/6eren fra kl. 18:30.

Dagens fodbold 17-1

Dagens fodbold byder i dag på 2 kampe. En fra den spanske liga, og en fra den franske.

Dagens fodbold starter i Saint Etienne, hvor det lokale hold møder Lille. Det er nummer fire mod nummer tre. Saint Etienne har 34 point for 20 kampe og en score på 28-20. De er begyndt året ganske fornuftigt, med en sejr og en uafgjort. Der er scoret mod dem i år. På hjemmebane gør de det fornuftigt med 6 sejre, 2 uafgjorte og to nederlag. Deres hjemmescore er på 19-11. Lille ligger nummer 3 med 40 point, men tabte overraskende til Reims hjemme med 2-1. På udebane er det blevet til 4 sejre, 4 uafgjorte, og to nederlag. Udescoren er på 8-5, hvilket ikke er særligt imponerende. Kampen er særdeles vigtig for begge hold. For begge hold gælder det om at hænge på i toppen. Saint Etienne kan med et nederlag ryge ned i midterfeltet, da der er andre hold som er tæt på 4 pladsen som giver adgang til Europa League. Jeg tror på en meget lige kamp, som nemt kunne ende uafgjort. Første kamp mellem de to hold med en Lille sejr på 1-0. Se den på 3 Sport 2 kl. 20:30.

Dagens fodbold tager videre til Spanien, nærmere bestemt Malaga, som tager imod Valencia. Malaga ligger nummer 14 med 20 point. De har en score på 19-24. På hjemmebane er det blevet til 4 sejre og 5 nederlag med en score på 12-12. Malaga er startet 2014 med to nederlag, og uden scoringer. Malaga er et noget amputeret hold, i forhold til de foregående sæsoner. Der har også været en del uro i klubben, og bøvl med at betale regninger, men det skulle der være kontrol over. Nu mangler Malaga bare lidt mere kvalitet på holdet. Valencia er også ramt af uro, men det er nu ikke noget nyt. Valencia ligger nummer 8 med 23 point, og en score på 26-31. De er begyndt året med en sejr og et nederlag til Celta, som er et bundhold. Valencia er dårlige på udebane. Det er kun blevet til 2 sejre og en uafgjort. Udescoren er på 8-18, og det er ikke noget at prale. Klubben fyrede jo deres træner, men spørgsmålet er om ikke de hellere skulle lede efter nye spillere, for det er her problemet er. Det kommer sikkert ikke til at ske, da klubben er voldsomt gældsplaget. Der er dog forhandlinger i gang med en rigmand, som gerne vil overtage klubben. Det bliver sikkert en meget lige kamp, som du kan se på Canal8 kl. 21. Malaga bør kunne slå Valencia, som ikke er gode ude.

Der kommer et hav af kampe i weekenden, men det er kun et fåtal der er værd at se. Læs nærmere om dem i de kommende dage.

Dagens fodbold 16-1

Dagens fodbold er også i dag taget en tur til Spanien, hvor der spilles kampe i Copa del Rey.

Dagens fodbold begynder i Valencia, hvor Villarreal møder Real Sociedad. Den første kamp mellem holdene endte 0-0, så her kan der blive spænding. Villarreal er rimelige på hjemmebane, hvor det er blevet til 5 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en score på 21-12. Villarreal er begyndt året med 2 sejre, først over Rayo ude med 5-2, dernæst over aftenens modstander med hele 5-1. Det kunne godt se ud som om at der er blevet trænet kraftigt i de offensive rækker, for 10 mål i 2 kampe er da ganske flot. Uche er holdets topscorer med 12 mål, og han scorede 2 mål i weekendens kamp, det samme gjorde Dos Santos, som nu er oppe på 8 kasser. Sociedad har også et par målfarlige herrer, nemlig Greizman med 12 og Vela med 8 mål.. ude er Sociedad ellers rimelige uden at være prangende, med tre sejre, tre uafgjorte, 4 nederlag og en udescore 13-21. Sociedad er eller begyndt nogenlunde, da de vandt årets første kamp over Bilbao hjemme med 2-0, og så troede vi alle at det ville blive et spændende opgør mod Villarreal, men der fik de en fodboldlektion. Jeg tror atter på en Villarreal sejr, men den bliver nok mere lige denne gang. Se kampen på Canal 8 fra kl. 20.

Dagens fodbold tager videre til Madrid, hvor Getafe møder Barcelona. Den kamp er afgjort, da Barcelona vandt den først med 4-0, så mon ikke begge hold giver plads til reservespillerne? Getafe er ellers ikke begyndt året på den bedste måde, da det er blevet til 2 nederlag. Først til Sevilla med 3-0. Derefter hjemme med 1-0 til bundholdet Rayo, så der er vist ikke blevet trænet alt for meget i juleferien. Det er gået nogeyt bedre for Barcelona, so startede med en sejr over Elche hjemme med 4-0, og derefter 0-0 ude i topbraget mod Atletico Madrid. Messi er endelig tilbage efter sin skade, og det har stor betydning for holdet, som har spillet uden gnist på det sidste. Barcelona kan spille fantastisk fodbold, hvis de ellers gider, og får lov til det. Se Barcelona cruise videre til næste runde på 6eren kl. 22.

Det var hvad dagens fodbold havde at byde på, men der kommer en del gode kampe i weekenden, så du har noget at glæde dig til.

Dagens fodbold 15-1

Dagens fodbold byder igen på pokalfodbold, og igen kigger jeg nærmere på de spanske kampe.

Der er en kamp i den engelske FA Cup mellem Man C og Blackburn. Den første endte 1-1, men den regner jeg for at være en ekspeditionssag for Man C, på trods af den første endte 1-1. Man C er uhyggelige på hjemmebane, så den kampe er næsten afgjort på forhånd. Den kan ses på 6eren kl. 21:10.

Dagens fodbold tager dig med til Bilbao, hvor Athletic Bilbao møder Real Betis. Betis vandt den første kamp med 1-0, men det er sikkert ikke nok, das Bilbao er ret så gode på hjemmebane. Her er det blevet til 8 sejre, 2 uafgjorte og en score på 23-9. Selv Barcelona har tabt til Bilbao på deres hjemmebane. Modsat er Betis ganske tandløse på udebane, hvor det kun er blevet til 2 point i sæsonen, og en udescore på 6-24. Det mest interessante bliver nok, hvor mange gange Stephan Andersen skal hente bolden ud af målet. For jeg er sikker på en Bilbao sejr, men det bliver ikke nemt for Bilbao, for det er helt sikkert at Betis vil parkere spillerbussen foran målet. Kampen kan du se Canal8 fra kl. 19:30.

Dagens fodbold tager videre Pamplona, og de har andet at byde på end det traditionelle tyreløb, nemlig fodboldklubben Osasuna. De møder Real Madrid. Den første kamp endte meden 2-0 sejr til Real Madrid, uden de besværede sig alt for meget, men et er Real Madrid hjemme, noget andet ude. Real Madrid har det med at underpræstere ude. Sidst de to hold mødtes, endte det med 2-2, på trods af at Osasuna ikke er særlig gode hjemme. I sæsonen er det blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 9-11. Jeg tror helt sikkert på en sejr til Real Madrid, hvis de ellers kan bevare fokus og koncentration. Kampen kan du se på Canal8 fra 21:30.

Dagens fodbold 14-1

Dagens fodbold tager dig i denne uge bl.a. med til Copa del Rey. Der spilles to kampe i aften, og begge endte med 1-1, så begge opgør er mere eller mindre åbne.

Dagens fodbold begynder i Almeria, hvor Santander er på besøg. Almeria er som ventet et af bundholdene, men ligger dog ikke endnu under stregen. De er nummer 16 med 19 point i Primera Division, og har en score på 21-38. Forsvaret er der, hvor Almeria har store problemer. Og her kunne der godt indkøbes lidt kvalitet, men det kniber en del med pengene hos Almeria. Ikke kun hos Almeria, også hos en del af de andre spanske klubber. De store klubber låner jo bare penge, hvilket ikke er helt fair. Fodboldverdenen kunne lære lidt af NFL, hvor der er lønloft. Det kunne være et interessant tiltag. UEFA har noget de kalder økonomisk fairplay, men det gælder tilsyneladende kun for de mindre klubber, for ellers var der en del af de helt store, der ikke kunne deltage i nogle af de europæiske turneringer. Nå, men tilbage til kampen. I de sidste 6 kampe er det blevet til 2 sejre, 1 ufgjort, 3 nederlag og en score på 6-14. På hjemmebane er Almeria heller ikke skræmmende. Her er det kun blevet til 2 sejre, 3 uafgjorte, 4 nederlag og en score på 10-15. Modstanderne fra Santander ligger nummer et i Segunda Division B Gruppe 1, og er godt på vej tilbage til Primera Division, men først skal de altså lige rykke op i Segunda først, og det er ikke så let, da der er mange om budet. Santander er rimelige ude, hvor det er blevet til 4 sejre, 4 uafgjorte, 2 nederlag, og en score på 18-10. I de sidste 5 kampe er Santander ubesejrede, med 3 sejre og 2 uafgjorte. Scoren er på 7-2. Hvis der skulle komme en overraskelse, er det helt sikkert her. Det kommer også an på, hvor meget Almeria vil investere i kampen, for der burde være stor forskel på spillere i 3. division og den bedste række. Jeg tror dog på en Almeria sejr. Se kampen på Canal8 fra kl. 20.

Den anden kamp er mellem Atletico Madrid og kriseramte Valencia, også denne kamp kan du se på Canal8 kl. 22. Første kamp endte lidt heldigt 1-1. Atletico fik først udlignet i overtiden, og fik lidt ufortjent scoret, efter de ikke havde været imponerende. Atletico Madrid spillede her i weekenden 0-0 mod Barcelona, efter ellers ikke at have sat point til på hjemmebane. Jeg så kampen, men brød mig ikke meget om deres spil, som til tider var brutalt. Det mindede mest om en kamp fra Premier League, hvor der tillades alt for hårdt spil. Spørg Man C om det, og ikke mindst Nasri, som blev sparket brutalt ned af Newcastles Yanga-Mbiwa. En forseelse der burde have givet rødt kort. Det er som de spanske dommere ikke vover at dømme alt for meget imod Atletico hjemme, og det er for dårligt. Valencia får det sikkert heller ikke let. Formen er just heller ikke i top, hvor det kun er blevet til 2 sejre i de sidste 6 kampe, og en score på 9-10. Jeg tror på en Atletico sejr mod kriseramte Valencia. Der er måske bedre tider på vej til Valencia, da rigmanden Peter Lim fra Singapore er i forhandlinger om at opkøbe klubben med den store gæld. Håber han ved lidt mere om fodbold end Vincent Tan i Cardiff. Jeg tror på en sikker Atletico sejr, for de er et godt spillende hold, når de ellers holder sig fra de værste unoder.

Dagens fodbold 13-1

Dagens fodbold har ikke det helt store at byde på. Der spilles en kamp i Premier League, og 2 i den italienske Serie A. De to italienske kampe er: Sampdoria mod Udinese på Canal 8 kl. 19, og Inter mod Chievo på Canal 8 kl. 21. De to kampe er nu ikke specielt interessante, så dem gider jeg ikke at skrive mere om.

I stedet tager dagens fodbold til England, nærmere bestemt Birmingham, hvor Aston Villa og Arsenal mødes. Kampen kan du se på 3 Sport 2 fra kl. 21. Danskerklubben Aston Villa ligger nummer 11 med 23 point, og en score på 19-25. 19 mål i 20 kampe, er ganske enkelt ikke godt nok. Måske de skulle sætte Helenius noget mere på banen, for han har bevist at han kan score mål, men et er Superligaen, noget andet er Premier League, som er en anelse bedre. Hans tid skal nu nok komme, for han har talentet og målnæse. På hjemmebane er Aston Villa ikke imponerende, da det kun er blevet til 2 sejre, 2 uafgjorte, og hele 6 nederlag. Hjemmescoren er elendig, da den er på 7-14 i 10 kampe, fyyy. I de sidste 6 kampe er det blevet til 1 sejr, 1 uafgjort og 4 nederlag. Scoren er på 3-9, så der skal arbejdes med offensiven, for den er da elendig. De er faktisk bedre på udebane, hvor de begyndte sæsonen med netop at besejre Arsenal ude med 3-1, men Arsenal er blevet klart stærkere siden dengang i august.

Arsenal ligger nummer tre med 45 point og en score på 39-18, men kan med en sejr genindtage 1. pladsen. Arsenal bøvler med lidt skader, specielt i de offensive rækker. Niclas Bendtner er ude et par uger endnu, lidt trist for ham, da han endelig var kommet godt ind på holdet. Håber ikke han laver flere dumme ting, mens han er skadet, det har han det med. På udebane er det blevet til 7 sejre, en uafgjort og 2 nederlag. Begge nederlag er sket til de 2 Manchester hold. Udescoren er på 21-12. Formen i de sidste 6 kampe, lyder på 3 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag. Scoren er på 10-8.

Arsenal er favoritter til at vinde kampen, og normalt har Arsenal krammet på Aston Villa. I de seneste 10 opgør er det blevet til 2 sejre til Aston Villa, to uafgjorte, og 6 sejre til Arsenal. Kampen er vigtig for begge mandskaber. Aston Villa skulle nødigt ende i bundstriden, mens Arsenal skal forsøge at holde trit med de andre tophold. Arsenal møder i de næste kampe ikke de mest faretruende hold, men den 8-2 møder de Liverpool, og det er en helt anden sag. Jeg tror på en Arsenal sejr, de bør kunne vinde over et tamt Aston Villa hold.

Dagens fodbold 12-1

Dagens fodbold byder på masser af fodboldkampe. Du kan faktisk parkere dig på sofaen fra kl. 12 til 23. derefter kan du jo så se amerikansk fodbold. Jeg har udvalgt tre kampe, som måske kan gå hen at blive gode, og med mål.

Dagens fodbold begynder i England, nærmere bestemt Newcastle, hvor de lokale drenge møder Man C. Kampen er vigtig for Newcastle, da de er ved at tabe terræn til toppen. De ligger nummer 8 med 33 point, og har en score på 29-25, hvilket ikke er særligt imponerende. Hjemme har Newcastle vundet 5, spillet 3 uafgjort, tabt 2, og har en hjemmescore på 17-10. Formen kunne være bedre da det kun er blevet til 10 point i de sidste 6 kampe med en score på 10-4. Der er modstanderne fra Man C noget bedre, da de er ubesejrede i de sidste 6 kampe, og har vundet 5 og spillet en uafgjort med en score på 17-9. I det hele taget er det en fornøjelse at se Man C spille fodbold, ikke mindst fordi de laver mange mål. De har en score på 57-23, hvilket er mere end godkendt. Man C har problemer på udebane, hvor det ikke altid går lige godt. Det er nemlig kun blevet til 4 sejre, to uafgjort og 4 nederlag. Udescoren er på 19-17. Der skal ganske enklet ændres på udetaktikken. Hvorfor bare ikke spille som de gør hjemme? Man C er helt klart et godt bud på et mesterhold. Tror ikke Arsenal holder hele sæsonen. Mon ikke Man C vinder kampen? Her er jeg dog ikke sikker, og der kan nemt komme en overraskelse her. Se kampen på 3 Sport 2 med optakt fra kl. 14:30.

Dagens fodbold bliver i England, nærmere bestemt Stoke, hvor ”The Potters” møder Liverpool. Stoke har fået kælenavnet ”The Potters” efter den store keramik industri der er i byen. Stoke ligger nummer 12 med 22 point, og har en score på 19-30, hvilket ikke er særligt imponerende. Hjemme er det kun blevet til et nederlag i sæsonen, og det var til upåagtede Norwich. Ellers har Stoke vundet 4 og spillet 5 uafgjort. Deres hjemmescore er på 11-7. I de sidste 6 kampe er det blevet til 2 af hver, nemlig 2 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. Scoren er på 7-12. Jeg har set Stoke spille et par gange i sæsonen, og de spiller just ikke underholdende, snarere lidt kedeligt og lidt primitivt fodbold. Det samme kan man ikke sige om Liverpool, de spiller dejligt og underholdende angrebsfodbold, som absolut er værd at kigge på. Liverpool ligger nummer 6 med 39 point, men kan med en sejr komme op på 4. pladsen. Det er vigtigt med en sejr, da Liverpool ellers vil tabe kontakten med toppen. Ude er Liverpool ikke ret gode, da det kun er blevet til 3 sejre, 3 uafgjorte kampe og 4 nederlag. Udescoren er på 19-17, hvilket kunne tyde på et lidt utæt forsvar. Forsvaret er der hvor Liverpool har store problemer. Nu er det nok heller ikke så smart, og der ikke spilles med samme forsvar kamp efter kamp, der skiftes for meget i de bagerste rækker, og på den måde kommer der ikke automatismer i spillet. Formen i de sidste 6 kampe er rimelig. Det er blevet til 4 sejre og to nederlag. Scoren er på 16-6, hvilket er godkendt. Liverpool bør kunne vinde over Stoke, men uafgjort ville slet ikke undre mig, men Liverpool har et bedre hold. Kampen kan du se på 3 Sport 2 fra kl. 17:05.

Dagens fodbold slutter i Frankrig, hvor Simon Kjær og Lille møder Reims. Lille har spillet en god sæson og ligger fortjent nummer 3 med 40 point, og har en score på 22-8. Lille har ligaens bedste forsvar. Der bliver kun scoret 0,42 mål imod dem i snit pr kamp. De har holdt nullet i 14 kampe, ganske imponerende. Hjemme er det blevet 8 sejre og et nederlag. Lille tabte i starten af sæsonen til Nice med 2-0. Hjemmescoren er på 14-3. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 sejre, 1 uafgjort, et nederlag og en score på 7-4. Lille skal ikke anklages for at score for mange mål. Mads Albæk og Reims ligger nummer 8 med 29 point og en score på 23-21. De har gjort det ganske fornuftigt på udebane med 3 sejre, 5 uafgjorte og 2 nederlag. Deres udescore er på 9-10, ikke godt, men heller ikke dårligt. Formen er rimelig, da det er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag og en score på 8-9. Lille bør kunne vinde kampen. De skal også hævne nederlaget ude til Reims på 2-1. Oddsene peger også på Lille. Lille kan med en sejr rykke forbi Monaco, som skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Montpellier. Se Lille mod Reims på 3 Sport 2 kl. 20:55.

Albæk

Dagens fodbold 11-1

Dagens fodbold har fundet et par gode kampe, som jeg mener, er værd at se. Der er ellers nok at vælge imellem, men der er for meget bras, som måske er udmærket tidsfordriv. Vi alle har dog en travl hverdag, så vi jeg sjak bruge et par timer på fodbold, vil jeg have spænding og kvalitet.

Dagens fodbold begynder i England nærmere bestemt London, hvor der er lokalopgør mellem Tottenham og Crystal Palace. Her er det top mod bund. Tottenham er nummer 6 med 37 point, og har en score på 24-25 efter 20 kampe, og det er ikke noget at prale af. Det har været et problem for Tottenham at score mål, så mon ikke der bliver hentet en angriber her i transfervinduet? For det er der brug for. På hjemmebane gør holdet det ikke for godt, da det kun er blevet til 15 point i 10 kampe, og scoren hjemme er på 11-13, hvilket er utroligt dårligt. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 sejre, 1 uafgjort og et nederlag. Scoren er på 11-10. Modstanderne fra Crystal Palace er ved at finde formen, de har hentet 7 point i de sidste 6 kampe, og mål er de ikke meget for at score, da det kun er blevet til 5, men der er til gengæld kun gået 7 ind. På udebane er Crystal Palace ikke det mest skræmmende hold, da det er blevet til 2 sejre og 8 nederlag, med en udescore på 5-15. Det er ikke så underligt at Crystal Palace ligger nummer 18 med 17 point. De får det svært i denne sæson, og kommer til at kæmpe om overlevelse. Tottenham er store favoritter til at vinde kampen, som du kan se på 3+ eller 6eren fra kl. 16. Lad os håbe at Eriksen er med fra start, han er en fornøjelse at se spille.

Dagens fodbold tager videre til kriseramte Man U, som igen møder Swansea. Det går lidt op og ned for Man U, men de er blevet slået ud af begge pokaler, først tabte de hjemme til Swansea, derefter ude til Sunderland, og det er just ikke de mest skræmmende hold. Hjemme er United heller ikke de bedste, da det kun er blevet til 4 sejre, 2 uafgjorte og 4 nederlag, med en hjemmescore på 12-10. Ikke noget at skrive hjem om. I de sidste 6 kampe er det blevet til 4 sejre og 2 nederlag, og en score på 11-6. Der er uro i United blandt spillerne, men det er der ikke noget at sige til, for de trænger til at blive udskiftet. En del af dem er oppe i alderen, og bør gå på pension. De har ikke længere den samme sult efter trofæer. Det går heller ikke godt i Swansea, som er plaget af skader, og så spiller de langsomt og kedeligt. Deres form er helt i bund med kun 3 point i de sidste 6 kampe, og en score på 6-9. Kun West Ham er dårligere med 2 point. Ude er Swansea ikke helt ringe, da det er blevet 11 point i 10 kampe, og en score på 8-11. Samlet er Laudrups drenge nummer 13 med 21 point. Der er kun 4 point ned til den forkerte side af stregen, og svanerne skal passe på ellers kan de ende helt nede i bunden af Premier League. De skal se at få lidt mere fut i spillet, og måske spille lidt mere primitivt, når Laudrup ikke kan få det højt anlagte spil til at fungere. Man U er stor favoritter til at vinde kampen. Hvis de atter taber, tror jeg på at der kunne komme til at ske ting og sager i Man U. Se kampen på enten 3+ eller 6eren kl. 18;30.

Dagens fodbold slutter i Spanien nærmere bestemt Madrid, hvor nummer et og nummer to mødes. Nemlig Atletico Madrid og FC Barcelona. Det er noget overraskende at Atletico Madrid ligger nummer to med 49 point, det samme som Barcelona. Vi havde nok ikke regnet med at de ville klare sig så godt, efter salget af Falcao, men der har Diego Costa taget godt over med 19 mål i sæsonen. Hjemme er det blevet til 9 sejre i 9 kampe, og scoren er på 33-6, og her er der noget at skrive hjem om. Formen er også ok, da de er ubesejrede i de sidste 6 kampe. 5 sejre, en uafgjort og en score på 17-3. Men om de er gode nok til at bide skeer med Barca, det bliver spændende at se. Barca har Messi tilbage efter en skade, og han kom på banen midt i 2. halvleg i pokalkampen mod Getafe. Spørgsmålet er om han er klar til en hel kamp, men mon ikke han er det? På udebane er Barcelona ganske gode med 7 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag og en score 22-6. Barcelona har ikke spillet specielt godt, men er stadig et klassehold. Forsvaret er det stadig der den knirker, de bør finde nogle bedre spillere til de bagerste rækker, for de var mere end heldige mod Getafe at der ikke blev scoret et par mål mod dem. Det skal dog siges at Pinto stod en flot kamp. Jeg tror på en meget lige kamp, men Barcelona med Messi er nok knebne favoritter. Se kampen på Canal9 kl. 20.

Diego Costa

Dagens fodbold 10-1

Dagens fodbold har nu ikke det store der er at byde på i dag, men lidt kan det dog blive til. Dagens fodbold tager dig med til Frankrig og Spanien.

Dagens fodbold begynder i Frankrig, nærmere bestem Montpellier, som tager imod storsatsende Monaco. Det er top mod bund. Montpellier ligger nummer 17 med 17 point, 3 point over den fæle nedrykningsstreg. Montpellier er fransk mester i at spille uafgjort. Det er blevet til hele 11 stykker, mens det kun er blevet til 2 sejre i sæsonen. Hjemme er holdet nu heller ikke skræmmende hjemme, hvor det er blevet til 2 sejre, 5 uafgjorte kampe og 3 nederlag. Hjemmescoren er på 10-9. Formen inden pausen var nu heller ikke noget at prale af, da det i 6 kampe blev til 3 uafgjorte og 3 nederlag med en score på 2-7. Håber de har brugt juleferien til at træne, specielt skudtræning. To mål i 6 kampe er slemt. Hvis der ikke sker noget, er det et hold der er sikkert på nedrykning. Millionærdrengene fra Monaco har nu ikke de store problemer med at ramme målet. De ligger nummer 2, 3 point efter PSG, og et point foran Lille. På udebane er det kun blevet til et nederlag på udebane, og det var til Lille. Monacos topscorer er Falcao, men han har kun scoret 9 kasser, og det er lidt skuffende. Det skal dog nævnes at han er oppe mod Zlatan og Cavani. Formen inden pausen var ok, da det blev til 5 sejre og et nederlag i de sidste 6 kampe, med en score på 10-2. der bliver ikke scoret mange mål i Fransk fodbold. Faktisk er det kun blevet til 2,43 mål pr kamp i denne sæson, og det er ikke noget at prale af. Mon ikke der bliver fyldt godt op når Monaco kommer på besøg på Stade de la Masson, hvor der er plads til 32.900, men jeg tror at hjemmepublikum kommer til at gå forgæves, hvis de kommer for at se en hjemmesejr. Denne kamp vinder Monaco helt sikkert, og du kan få odds 1,85 hvis du spiller på Monaco. Se kampen på 3 Sport 1 kl. 20:30, hvis du ikke er tvangsindlagt til x factor.

175574398

Dagens fodbold tager længere sydpå, nærmere bestemt Granada, hvor de lokale drenge tager imod Valladolid. Kampen vises på Canal 8 kl. 21. Granada ligger nummer 13 med 20 point, og har klaret sig rimeligt i denne sæson. Det er nu ikke på hjemmebane der er hentet mange point, da det kun er blevet til 2 sejre og 7 nederlag med en score på 8-13. det er nu heller ikke gået rasende godt i de sidste 6 kampe, hvor det er blevet til 2 sejre og 4 nederlag med en score på 7-13. Sæsonen begyndte nu heller ikke på den bedste måde, da det blev til et nederlag på 3-0 mod Almeria. Granada kommer helt sikkert til at kæmpe om nedrykning. Valladolid gør det nu heller ikke meget bedre, da de ligger nummer 17, med samme pointtal 16, som Celta Vigo under nedrykningsstregen. Valladolid er ikke skræmmende på udebane, hvor det kun er til en udesejr over Rayo, 3 uafgjorte og fem nederlag. Udescoren er på 10-18. Granada burde kunne vinde kampen, men det kunne godt udarte sig til en taktisk affære uden alt for mange mål. Ingen af de to hold har råd til at tabe, da de er tæt på bunden, så en uafgjort kamp ville ikke undre mig. Oddsene peger på en Granada sejr, men den er jeg nu ikke sikker på.

I weekenden kommer der mange flere kampe, men der er nu ikke de store klassiske opgør, men kommer næste weekend.

Forventet FCK nederlag

Juventus vs FCK

Juventus begyndte 1. halvleg stille og roligt, men øgede presset gennem halvlegen. De formåede ikke at skabe de helt store chancer. Så mente Lars J at det var synd for Juventus, så han tog den med hænderne i straffesparksfeltet, så korrekt dømt straffespark. Dette scorede Vidal sikkert på til 1-0 i det 29. minut. Der skete ikke meget i 1. halvleg, FCK havde ikke en eneste chance, så det var vel fortjent at Juventus var foran.

DSC_0078

Pirlo

FCK begyndte 2. halvleg optimistisk, og skabte et par halve chancer. Så skete miraklet da Mellberg udlignede efter en dødbold til 1-1. Mellberg blev forvandlet fra helt til skurk fem minutter senere, da han begik et klart straffespark mod Llorente. Atter scorede Vidal sikkert uden chance for Wiland. Vidal var ikke færdig med at score endnu, da han i det 63. minut scorede på et flot hovedstød, så nu stod der 3-1., og så var det bal forbi. FCK fik mere spil, men skabte ikke nok chancer mod et stærkt italiensk forsvar. Pirlo var atter en fornøjelse at se spille, og var banens bedste spiller. Hos FCK var der ikke rigtig nogen af spillerne der var fantastiske, men de ydede en god holdindsats. Det blev som forventet et FCK nederlag, og 3-1 var vel ok.

DSC_0085

Og så til den svenske dommer. Normalt er de gode, men ikke ham der dømte i aften. Han var en typisk hjemmebanedommer, og uhyggelig ringe. Han skal dog have den ros at begge straffespark var korrekt dømte.

Det bliver nu mere end svært for FCK at gå videre til forårets kampe, det kræver nok en sejr over Real Madrid.

Dagens landsholdskampe 19-11

Der er i dag et par gode landsholdskampe.

Den først er en playoff kamp til VM i Brasilien. Den står mellem Sverige og Portugal. Og sendes på 3+ fra 20:45. det første opgør endte 1-0 til Portugal, på et sent mål af Ronaldo. Man må sige at Portugal har en god chance for at kvalificere sig, da de er gode på udebane. I deres gruppe tabte de kun en af deres udekampe, og det var til gruppevinderne fra Rusland. Portugal har et godt hold, med eller uden Ronaldo, men han er jo en trussel for alle hold. Han er jo en af verdens bedste spillere, kun overgået af en lille argentiner. Svenskerne har et godt hold, plus en enkelt superstjerne, nemlig en vis Zlatan. Han virker dog ikke altid lige oplagt. Portugiserne kan nøjes med en uafgjort, mens svenskerne skal frem og score. Det kommer til at give åbninger i defensiven, og det er lige mad for portugiserne. På trods af jeg holder med svenskerne, er jeg bange for at de ikke kommer til Brasilien, med mindre Ronaldo har en dårlig hår-dag.

Der er venskabskamp mellem England og Tyskland. England klarede sig gennem gruppespillet ubesejrede, hvilket er ganske flot. De vandt 6 kampe og spillede 4 uafgjort, hvilket gav England 1. pladsen i gruppen, et point foran Ukraine. England er stærke hjemme, og de får brug for deres styrke, da de møder Tyskland, som spiller ret så godt. De bør kunne nå langt i Brasilien, med mindre der bliver uro blandt spillerne igen, det er jo sket før at tyskerne får lejrkuller. Tyskerne vandt deres gruppe suverænt med 9 sejre og en uafgjort kamp. Den ene uafgjorte kamp glemmer svenskerne ikke lige med det samme, da den endte 4-4. Tyskerne var i denne kamp foran med 4-0, 3-0 ved halvleg, men svenskerne scorede 4 mål i den sidste ½ time, så tyskerne er ikke umulige at slå. Jeg tror ikke på de store chancer til England, men der bliver helt sikkert fighted og gået til den. De to hold plejer just ikke at sende hinanden julekort. Du kan se opgøret på 6eren fra kl. 21.

Pinlig dansk sejr

Det blev til en dansk sejr på 2-1 over et velspillende norsk hold, som spillede dansk. Det var dog noget af en pinlig forestilling i 1. halvleg, hvor vi var heldige med ikke at være bagud med et par mål ved 1. halvlegs afslutning. I stedet førte vi med 1-0 på et mål af William Kvist, så scorede på et godt hovedstød. Eriksen stod for oplægget efter et hjørnespark. Det var da positivt at vi fik scoret på en dødboldt. Eriksen blev senere skadet, da han blev sparket ned af en slem nordmand. 1. halvleg var virkelig pinlig, og ingen af spillerne gjorde det godt, lige med undtagelse af den normalt udskældte Simon Kjær.

Det gik noget bedre i 2. halvleg, og der blev skabt nogle gode chancer. Sloth og specielt Ankersen gjorde en stor forskel, de to gutter bør være fremtidens mænd for det danske landshold. Ankersen stod for et genialt oplæg til Boilesen som scorede sejrsmålet. Marcus Pedersen scorede Norges mål, som lugtede lidt af off side. Norge havde faktisk flere gode chancer i 2. halvleg, men det havde danskerne også.

Jeg kan nu bedre forstå at Agger af og til er på bænken, for han spillede en dårlig kamp med for mange fejlafleveringer, mens Simon Kjær gjorde det noget bedre. Ankersen er helt klart afløseren for Lars Jacobsen. Emil Larsen er også et frisk pust. Og så til dansk fodbolds problembarn, Nicklas Bendtner. Han mangler kamptræning. Han så meget rusten ud. Det er en skandale at han bliver udtaget i det hele taget, når der er så mange andre at tage af. Han er IKKE pt. dansk fodbolds bedste angriber, men han kan blive det igen, hvis han får skiftet klub. Det gør han nok ikke før til næste sommer, hvor han er transferfri.

Og så til Morten Olsen. Det er ikke så mærkeligt at spillerne er vilde med ham, for de bliver jo udtaget, på trods af de ikke leverer varen i deres klubber. I det hele taget forstår jeg ikke at Olsen ikke valgte at eksperimentere med et helt andet hold, for at se hvem der kunne gøre det godt. Det var jo kun en træningskamp. Han skal dog roses for at prøve med et andet system i 2. halvleg, og det hjalp. Plus at han indskiftede nogle af fremtidens spillere, men der kunne have været mange flere. Jeg håber ikke at DBU giver Olsen en ny kontrakt, for vi trænger til nye input til det dansk fodbold, og vi ikke igen skal opleve flere pinlige kampe, som der har været en del af i 2013.

Jeg er ikke bekymret for fremtiden i dansk fodbold, da der er mange gode spillere på vej, men det kræver at træneren bruger dem rigtigt. Og her er Morten Olsen ikke manden, åbn nu øjnene DBU.

Dagens landholdskampe 15-11

Dagens fodbold består af landsholdskampe, nogle mere betydende end andre.

Danmark møder Norge i en træningskamp. Ingen af de to hold skal spille betydende kampe, før der kommer kvalifikationskampe til det næste EM. Det er dog en god chance for trænerne at samle holdet, og måske spille nye spillere ind på holdet, men det skal vi nok ikke lige regne med at Morten Olsen har tænkt sig at gøre. Han trænger til nye briller. For ham er en god landsholdsspiller en mand der ikke eller kun får begrænset spilletid. Det er ganske enkelt sjofelt for de mange som uge efter uge får spilletid og gør det godt. Alligevel skulle det ikke undre mig om Morten Olsen får en ny kontrakt af DBU. Danmark bør kunne vinde kampen over Norge, da de ikke pt. Har et specielt godt hold. De blev nummer 4 i deres pulje med 12 point, et point foran Albanien, så de burde ikke kunne skræmme os. Ikke fordi Danmark gjorde det meget bedre, men vi blev da nummer 2 med 16 point. 2. pladsen var på sin vis godt nok, men der var en del udfald i nogle af kampene, hvor der spillet det dårligste fodbold jeg nogensinde har set et dansk landshold spille, og det må være trænerens ansvar. Og nej, det var ikke pga. dårligt spillermateriale, men Olsen går med skyklapper, og prøver ikke noget nyt. Selv Ricardo gjorde det bedre, og fandt nogle andre spillere af og til. Kampen vises på TV2 fra kl. 19, så det kolliderer ikke med ”Vild med dans”, kan du godt hilse din kæreste og sige.

En kamp der kunne være interessant at se, kommer på Svensk TV4 kl. 20:45 eller kan sikkert findes andre steder. Det er kampen mellem Portugal og Sverige. Portugal blev nummer 2 i deres gruppe et point efter Rusland. Portugal tabte ikke en kamp på hjemmebane, men vandt tre og spillede 2 uafgjort.. Portugal har et godt hold, men har det med at undervurdere deres modstandere. Nå, ja så er der jo en vis Ronaldo som er i topform, så han bliver vanskelig at tøjle for vore svenske venner. For når vi nu ikke selv er med, må vi hellere holde med Sverige eller Island. Sverige har også en gut der ved, hvor målet står, nemlig en vis Slatan, hvis han ellers er i humør til at spille. Svenskerne har en del gode spillere at tage af, ligesom Danmark. Forskellen er dog at den svenske træner tør at bruge andre spillere end dem han plejer. Kampen bliver sikkert ret så lige med et plus til Portugal, men det ville ikke forbavse mig om Sverige rejser hjem med et godt resultat.

Der er også en venskabskamp mellem de 2 kvalificerede lande England og Chile. Chile kender jeg ikke meget til, men vi ser til gengæld masser af engelsk fodbold. Det er lidt interessant at se, hvor englænderne står i forhold til Chile, som har avlet en del gode spillere. England har det traditionelt vanskeligt i slutrunder, og det kommer heller ikke denne gang til at gå meget bedre. Spørgsmålet er om de efterhånden ikke har importeret for mange udenlandske spillere til den engelske liga. England bør kunne vinde denne kamp, som vises på 6eren fra kl. 21.

Flot FCK resultat i Champions League

FCK vs Galatasaray

FCK begyndte kampen godt i aftenens Champions League kamp mod Galatasaray, og allerede i det 6. minut gjorde Braaten det til 1-0 med hælen, efter et godt angreb. I det 8. minut havde Jørgensen et hovedstød på stolpen. Løverne spillede godt i de første 20 minutter, og skabte flere gode chancer. Gislason havde en kæmpe chance i det 18. minut, hvor han burde havde scoret. Tyrkerne overtog efterhånden mere og mere af spillet, og skabte flere gode chancer. I det 35. minut havde Melo et hovedstød på stolpen. FCK havde også deres chancer, bl.a. en friløber til Braaten, men målmanden klarede en halvsvag afslutning. Braaten burde havde spillet en fri Jørgensen, som stod i en bedre position.

Fortjent føring til FCK efter 1. halvleg, men tyrkerne virkede hele tiden farlige.

2. halvleg

Tyrkerne begyndte 2. halvleg med et godt pres, og fik trykket FCK helt i bund. Det kunne ikke blive ved med at gå godt, da de stod for dybt. Tyrkerne pressede og pressede, men i de første 25 minutter blev det ikke til de store åbne målchancer. Det var ikke meget FCK havde bolden i 2. halvleg, og når de endelig havde den, blev den hurtigt smidt væk. De skabte heller ingen chancer, de var ganske enkelt presset i bund af et bedre mandskab. Det kunne ikke blive ved at gå godt, men det gjorde det. Galatasaray skabte ganske enkelt ikke nok chancer. I anden halvleg skabte Galatasaray ingen åbne chancer.

FCK spillede en god taktisk kamp, og holdte tyrkerne væk fra de helt store chancer, Drogba havde dog et par gode tilbud, men han savnede heldet. Jeg er imponeret over Drogba, som er 35. Han spillede en god kamp, og har stadig fysik og hurtighed. FCK er virkelig i udvikling, og spiller bedre kamp for kamp. Om det er nok til at gå videre i europæisk fodbold, vil de næste par kampe vise. Gruppen er åben, da Juventus spillede 2-2 mod Real Madrid, FCK har nu 4 point sammen med Galatasaray, mens Juventus har 3. Real Madrid fører med 10 point, og er videre til næste runde.