Frederik og Stephanie hygger sig godt med hinanden, de andre brunetter klager over lyde i natten. Frederik eller Frederick klager over ondt i ryggen. Gad vide hvordan den skade er opstået?

Hos blondinerne vender Patrick tilbage fra hospitalet, og tror at alt er ved det gamle.

I dagens lejrkonkurrence handler det om at smadre appelsiner med et bat. Her burde Fred have en fordel som gammel tennisspiller, men er rammer kun en mere end Joanna. Desværre for Fred får han det værre med sin rygskade. Brunetterne vinder. Dette er den sidste lejrkonkurrence som hold, derefter skal alle bo sammen. Specielt Maria gruer for dette, hvilket vel ikke er så underligt, specielt med den dårlige stil hun har.

Frederik får det dårligere med sin ryg, og bliver sendt på hospitalet for at få den undersøgt. Han vender tilbage med det triste budskab, at han bliver nødsaget til at stoppe. Dette er efter min mening et stort tab for serien. Frederik har en dejligt drenget charme.

Hos blondinerne er de ret så trætte af Patrick. Det kommer til et voldsomt opgør mellem Jeanette og Patrick. I sin arrigskab afslører Jeanette delvis pigernes plan om at vippe kongen af tronen.

Ved diamantkonkurrencen afslører Jeanette alt, da følelserne vinder over taktikken. (Det er faktisk generelt, både i Paradise Hotel og Divaer i Junglen, at pigerne har svært ved at adskille taktik og følelser. Måske er drenge bedre til at spille end piger). Maria virker som den eneste der er rimelig cool, noget ros skal hun da have. Dog er hun ikke god til at guide Jeanette gennem labyrinten, til brunetternes store morskab. Bedre går det ikke med Patrick som guider Julia. Brunetterne klarer det rimeligt godt med Nadia som guide, som klart vinder konkurrencen. Nadia får en ring for den gode guidning, og Joanna får den anden for hurtigste tid,

Blondinerne vinder diamant konkurrencen, og får en fordel, hvad den går ud på, vil vi erfare i næste afsnit.