Nu er det for alvor slut med holdånd og sammenhold – det er alle mod alle.

Dog er der ved at opstå en alliance mellem Stephanie og Maria. Alle er spændte over hvad divaerne nu skal udsættes for. Joanna søger også nye alliancer.

I dagens diamant konkurrence er der en ring på spil. Vinderen får magt til at udpege, hvem der skal dyste mod taberen, som forlader junglen.

I dagens ”hangover in the jungle” vinder Maria, som atter udviser en kølig arrogance, havde ellers set hende smile, og var ved at få sympati for gimpen, at hun besidder, vinder mentalitet, er der ingen tvivl om. Julie taber og skal ud i duel med den, som Maria vælger. Hun vælger i samråd med Stephanie, Patrick, hvilket er lidt overraskende.

Duellen er rapelling, hvor de 2 skal rapelle 25 meter ned, og indsamle 6 tøjstykker på hurtigste tid. Vinderen bliver ikke overraskende Patrick. Trods en aftale om at Julie ville give alla sine ringe til Patrick, vælger hun at give en til Patrick og Jeanette. Patrick er vildt skuffet over dette, og håber på de tilbageblevnes divaers medlidenhed, men atter har han forregnet sig.

Dette afsnit var ikke helt så underholdende, da der ikke var så meget drama, men reelle konkurrence. Dog foretrækker jeg stadig divaerne frem for Paradise Hotel.

Jeanette har vi ikke så meget til på det sidste, men det er vel hendes taktik. Den samme nåede hun langt med på Paradise Hotel, så hvorfor ikke bruge en taktik som virker.