Følg med i Paradise Hotel april 2013.

Paradise Hotel den 30-4 afsnit 62

Morgenens brev afslører at Kathrines klike skal ud at fyre den af. De håber at de skal ud at shoppe, mens alle de andre til pænt må blive hjemme.

De pink piger mejer sig rigtigt ud, dog ved de jo ikke rigtigt hvad de skal lave. De begynder med skydning. Vinderen bestemmer hvem der skal løbe nøgen rundt, hmmm, Stine bliver den heldige løber, men der var et brev. De skulle vælge en partner til Kathrine. Den heldige blev Jack.

Hjemme på hotellet leger børnene krig.

Pigerne føler sig meget udsatte, da der jo er rigeligt af dem.

Det næste brev fortæller at det kun er pigerne der skal til Pandoras, men drengene skal opholde sig sammen på et af værelserne. Alle er spændte på, hvad der kommer til at ske, så det er en sammenbidt flok piger der kommer til Pandoras. De får at vide at alle par er opløste, og de skal blive enige om, hvordan de nye par skal se ud. Ved uenighed bestemmer Kathrine. Pigerne vil ikke give sig, så derfor skal Kathrine bestemme de nye par. Malene får sin Kasper. Nicolas får Sandra og Nichlas får Stine. Alle de der have blå armbånd får derfor ingen partner. Der er just ikke varme følelser mellem de to grupper.

Den sidste opgave bliver at en af de tre piger uden partner skal forlade hotellet. Der går taktik i den. Nathja får afgørelsen og vælger Daniela, da hun er farlig på grund af hendes forhold til Jack. Daniela bliver rasende, hvilket er forståeligt, dog kunne hun nu godt moderere sit sprogbrug.

Nathja fortæller nu drengene, hvad der er sket. Hun får en god snak med Jack, og aftaler de skal holde sammen.

Den søde Sandra vendte tilbage til sin Nicolas, som fik fornøjelsen af at slæbe en kæmpe bunke sko, som ville gøre Imelda Marcos syg af midsundelse.

Endelig var der et afsnit med lidt gang i, men savner stadig lidt mere taktik. Lad os nu få gang i spillet.

Paradise Hotel den 29-4 afsnit 61

Ved morgenbordet er der dækket op køns vis  Der er dækket op til en ekstra hos drengene, så der burde komme en ny fyr, men i stedet er det Kathrine der tjekker. Hun får til opgave at dele pigerne op i dem hun kan lide og dem hun ikke kan helt så godt med. Hun skal spise morgenmad med drengene. Hun virker indtil videre ret sympatisk. Hun tager en snak med alle pigerne.

Hvad ideen er med at der nu er 7 piger og kun 4 drenge, der er da vist gået et eller andet galt for TV3. der skal der vist nok ryddes op i hønsegården.

Så kommer der brev til Kathrine, hvor hun skal afsløre og udføre sin opgave. Kan lide pigerne bliver Sandra, Malene og Stine, det lyserøde hold. Nathja, Daniela og Beth, det blå hold, er lidt mopsede over de ikke er de valgte.

Der er gang i postbuddet, men denne gang skal der være high school party. De to grupper skal opføre et show for drengene, som de øver intens på. Det blå hold gør det ikke så godt, men de er til gengæld sjove. Så må vi se, hvilke konsekvenser deres optræden får.

Nichlas genindfører ølklubben, hvor der tales seriøst om piger og ikke meget andet. Tøserne laver en pigeklub, hvor der tales om drenge.

Beth bliver ved med at flirte med Jack, men han er standhaftig, indtil videre..

Endnu et tamt afsnit, der nærmer sig det kedelige. Der var just ikke meget handling eller taktik i dette, elendigt klippet, for der må jo være sket noget mere spændende end det vi så.

Paradise Hotel den 25-4 afsnit 60

Morgenmaden starter med et sort brev, som meddeler at parceremonien er aflyst, og i stedet skal de sorte hjerters skæbne afgøres. Der opstår stor forvirring blandt de håbefulde deltagere, da de ikke aner hvad der skal ske.

Til frokost kommer det næste brev, hvor de får at vide, at de røde hjerter skal vise hvem af de sorte hjerter de støtter. Nathja er uden indflydelse, da hun ikke har hverken et sort eller rødt hjerte. Der tales på kryds og tværs. Alle er usikre, da ingen ikke ved, hvad der kommer til at ske.

Martin får ingen hjerter/støtter under ”hjerteceremonien”, mens Nichlas får flest. Nichlas får derfor fornøjelsen af at vælge, hvem af de tre andre der skal forlade paradiset. Martin bliver den udvalgte, og skal derfor forlade hotellet. Nicolas plan kører på skinner, endnu en af de gamle er smidt ud.

Martin serverer en følelsesladet afskedstale inden han tjekker ud. Der er efterhånden ikke flere store personligheder tilbage efter Martins exit. Kun den djævelske, taktiske og snedige Nicolas.

Det er en tårevædet afsked med ”ham den gamle”, et savn for paradiset.

Daniela indrømmer overfor Jack at hun har dyrket sex med Martin, hvilket Jack morer sig højlydt over.

Beth prøver at forføre Jack igen, men han udviser ikke den store interesse, for den ellers frembrusende nydelige unge dame.

Først Martin, så Stolle, så igen Stolle og til sidst Martin. Mon en af dem vender tilbage?

Det ville være dejligt for det videre forløb at få enten Malene eller Kasper ud, så der kunne komme lidt gang i nye konstellationer, og lidt mindre følelses drama. Kasper og Malene er gift for hinanden. Har ellers læst at de er flyttet sammen efter Paradise Hotel. Hvor længe mon det holder?

 

Paradise Hotel den 24-4 afsnit 59

Kasper er noget brugt ovenpå gårsdagens kæmpe brandert. Han er dog stadig på hotellet.

Ved morgenbordet kommer der sørme et brev. De røde hjerter skal på tur, mens de sorte hjerter bliver hjemme.

Nathja og Nichlas hygger sig, og den unge gut er ved at gå ud af sit gode skind, hvilket visse dele af kroppen også gør. Nu må de altså snart se at komme i gang.

På hotellet leger de godt sammen, mens de andre er ude på vandscooter.

I mellem tiden kommer der et brev til de sorte hjerter. De skal blive enige om, hvem der skal af med det sorte hjerte. Jack er ligeglad, men det er lidt svært at blive enige om, hvem den ”heldige” skal være. Nathja mister sit sorte hjerte, hvad det så end betyder.

Til Pandora bliver der boret lidt i Malenes og Jacks forhold. Malene spiller lidt på at Kasper bliver jaloux, hvilket ikke klæder gimpen, da hun selv bliver hurtigt jaloux. Sandra fik et spørgsmål om hvilke tre ting der betyder mest, og det er selvfølgekig sko, neglelak mm. Hun er altså sød, charmerende, taktisk og meget underholdende.

Beth er ved at blive lidt lun på Jack.

Så er der gang i jalousien mellem kæresteparret. Malene skal skrue hjernen på, jalousi er dræbende for et forhold.

Daniela og Martin har det godt sammen. Alderssvarende passer de godt sammen.

Det var et mellem afsnit uden det store drama. Taktisk var der heller ikke meget at hente.

Paradise Hotel den 23-4 afsnit 58

Nu skal vi se hvilke konsekvenser gårsdagens dating cirkus får.

Alle vågner atter op til gevaldige tømmermænd. Alle er lidt mærkede. Så kommer det sædvanlige morgenbrev. Beth skal splitte et par, efter grundige overvejelser snupper hun Nichlas, hvilket Stine ikke er tilfreds med. Den noget ”dampede” Stine skal vælge en ny partner, vælger utaktisk Jack. Nathja skal derfor også vælge en ny partner, så hun snupper Kasper. Malene står nu for skud, så hun vælger Nicolas, hvilket Daniela er muggen over. Den søde Sandra vælger Martin, de to har just ikke talt rasende meget sammen. Forholdet mellem de nye konstellationer skal nu testes. Parrene skal fordele et rødt eller et sort hjerte mellem sig. Det sorte hjerte kan betyde en fare. Nicolas og Malene kan selvfølgelig ikke blive enige, men Nicolas, den djævel, får Malene overtalt til at tage det sorte, nogen gentleman er han just ikke. Sandra får det røde hjerte, hvilke hun er glad for, da det passer til hendes neglelak.

Martin flirter med Daniela, og roser hende for at være en dygtig spiller, hvilket hun jo også har bevist. Senere sker der ting og sager under langerne mellem de to.

Martin og Kasper diskuterer om hvem der er bedst til det hele. Diskussionen er en gang værre fluekne….. begge virker lidt barnlige. Efterfølgende bliver Kasper træt af det hele, og meddeler at han vil tjekke ud af hotellet den efterfølgende dag, da Malene siger at hun ikke kan stole på ham. Malene skal lære at beherske sin noget overdrevne jalousi. De bliver nu ret så gode venner senere.

Det bliver spændende at se om Kasper virkelig tjekker ud. Der er også det med de sorte hjerter, for de får sikkert en eller anden konsekvens, så en eller anden skal måske forlade paradiset.

Paradise Hotel den 22-4 afsnit 57

En ny uge truer de udsatte, og efterhånden lidt brugte unge mennesker.

Ved morgenmaden kommer det sædvanlige brev. Drengene skal enkeltvis møde den nye pige, Beth. Det viser sig at hun har visse store fortrin, en absolut nydelig ung dame. Drengene kan godt lide det de ser. Efter at have talt med den nye skal drengene gå på deres værelser.

Senere skal der køre en datingrunde, hvor pigerne skal finde aftenens date, men der bliver en i overskud og det bliver desværre den søde og sympatiske Sandra alias ”The Pancake Girl”. Sandra har virkelig udviklet sig afsnittene til at være en yderst sjov og charmerende personlighed, hvilet vi ser i hendes date med sig selv. Håber ikke at hendes alene-date får konsekvenser, men det gør det nok sikkert.

Der er virkelig amoriner i luften mellem den smukke Nathja og Nichlas. De må hellere se at få gjort noget ved det.

Ved aftenens igen igen fest tales der taktik mellem mesteren Nicolas, Jack og Martin. Planen er bl.a. at få Kasper ud. De tre gutter laver en gentleman aftale, men mon den bliver overholdt? Nicolas har bevist at han ikke overholder aftaler, er nok heller ikke en gentleman, da han senere afslører lidt for Kasper om planen. Kasper stoller dog ikke helt på Nicolas. Kasper bliver senere uvenner med alt og alle på hotellet, bl.a. med Jack og Nathja. Nathja bliver mega ked af det og trøstes af søde Sandra.

Det er lidt trist at en gut som Kasper ikke kan styre sit temperament når han bliver fuld. Ligeledes tror jeg nu heller ikke det er sundt at være mere eller mindre fuld hver dag Nu er det jo TV3 som sammenklipper denne instruerede virkelighed, så vi ved ikke om det foregår på denne måde hver aften.

 

Paradise Hotel den 18-4 afsnit 56

Martin ser efterhånden noget brugt ud, så for hans helbreds skyld håber jeg at han snart bliver sendt hjem.

Der er gang i aftaler fra morgenstunden, specielt Nathja er usikker på, hvem hun skal stille sig bag ved aftenens parceremoni. Kan hun mon stolle på Martin? Der er vild forvirring på hotellet. Jack og Martin vil gerne have Nathja ud, da hun er farlig for de andre spillere.

Daniela har også gang i taktikken, og hun vil gerne prøve at redde Nathja, siger hun.

Under parceremonien får Maria et par sandheder at vide fra de andre piger, hvilket er fortjent, da hun just ikke har opført sig pænt. Martin får helt uventet 3 piger bag sig, nemlig Maria, Daniela og Nathja. Godt spillet Daniela, hun er ved at finde ind i taktikken. Martin vælger Daniela, og da Jack ingen har, skal Maria og Nathja vælge om. Nathja stiller bag Jack, og Maria bag Nichlas, som i forvejen har Stine bag sig. Han vælger selvfølgelig Stine. Danielas masterplan virkede helt fantastisk, jeg har endnu ikke oplevet noget lignende, stærkt Daniela.

Der er ingen tårer da Maria forlader paradiset.

Der opstår lidt jalousi mellem kæresteparret, som medfører et mindre skænderi, men de bliver dog hurtigt venner igen.

Martin er ved at blive lidt vild med Daniela, hvilket ikke er så underligt. Hun har udviklet sig til en fornuftig pige. I starten var jeg lidt sur på hende, men vi skal jo helle tiden tænke på, at det hele handler om, hvordan TV3 klipper de enkelte afsnit, Maria har også været ude med kritik af den måde hun bliver fremstillet på, hvilket hun muligvis har ret i, jeg kender hende jo ikke.

Paradise Hotel den 17-4 afsnit 55

Sandra og Nicolas har mange tanker om hvad der kommer til at ske, og tror det bliver afsløret fra morgenstunden, men i stedet står den på spørgsmål til Pandoras. Der bliver stukket godt til Maria. Pludseligt under spørgsmålene kommer Rikke ind, og senere kommer den kutteklædte nævner. Hævnen rammer Nicolas- Nicolas skal fjerne masken og afsløre identiteten på hævneren, og ikke overraskende er det Stolle. Nathja er dog ikke i starten helt så begejstret som Martin.

Nicolas og Stolle skal nu samle støtter, kun en af dem kan blive på hotellet. Stolle prøver at få talt ud med Nathja, men hun er dybt såret. Kan Stolle få samlet nok støtter? jeg tvivler. Og som ventet var det Stolle som trak det korteste strå, da han ikke fik samlet nok opbakning. Derfor måtte han rejse hjem til det kolde nord. Øvvvv……..

Der er igen gang i taktikken. Nicolas har igen gang i sin masterplan. Han er virkelig en taktikkens mester. Utroligt at de andre deltagere endnu ikke har gennemskuet det dobbeltspil han kører.

Maria har igen gang i bageriet. Nichlas er atter den udsatte, men han udviser en stålsat karakter. Han vil vist hellere være sammen med Nathja, absolut et bedre valg end den irriterende Maria.

Et igen lidt trist afsnit, nu håbede vi lige på at Stolle ville returnere, men sådan skulle det ikke være. Tænk at selv Malene ville have den friske gut smidt ud. Hun sagde ellers at hun havde savnet ham, men et er ord, noget andet handling bag ordene. Vi har atter set os sure på Malene som ikke er til at stole på.

Paradise Hotel den 16-4 afsnit 54

Et par vågner op i hinandens arme, nemlig Nathja og Martin. Martin har ikke dårlig samvittighed overfor Stolle, da Stolle just heller ikke har været nogen engel.

Ved morgenmaden kommer det sædvanlige brev. Maria får den opgave at invitere tre drenge på date. Hun udvælger Kasper, Martin og Nicolas. Maria skal spille basket med drengene. Maria og Nicolas vinder over Martin og Kasper. Senere skal Maria beslutte, hvem hun vil have som partner af de tre gutter. Hun vælger Martin, hvilket kan blive en interessant konstellation. Nu er Nathja måske i fare, hvilket hun er lidt mopset over.

Nichlas beretter om aftenens samtale med Maria, hvilket just ikke gør hende mere populær hos de andre piger.

Under aftensmaden vader den uhyggelige kappeklædte rundt, og smider et dødningehoved på en seng. Efter aftensmaden skal der ses video, hvor de ser kappeklædte hævner iagttage de andre under gårdsdagens fest. Alle få nu super noia, og går på opdagelse i alle værelser. Dødningehovedet er anbragt på Sandras og Nicolas seng. De taler om hvem det kan være – er det Rasmus eller Stolle.

Hævneren er løs, står der senere i et brev. Alle er bange, specielt Nicolas. Nathja tør ikke sove alene, og Sandra bygger en barrikade.

Maria går igen om bord i den stakkels Nichlas.

Et ret så sjovt afsnit, lidt gyser inspireret, med et minimalt strejf af taktik. Maria skal dog have den ros at hun spiller spillet ved at vælge Martin som partner, da hun anser Nathja som en stærk spiller, som hun gerne ser ude.

 

Paradise Hotel den 15-4 afsnit 53

En ny uge truer de unge mennesker på Paradise Hotel.

Nathja er stadig ked af det og ond i sulet på Shila. Hun er sur på Stolle, men savner ham også lidt.

Drengene skal møde den ny deltager, som er Maria fra div. reality serier. Maria er skuffet over ikke at blive genkendt. Jack genkender dog Maria fra ”Divaer i junglen” og ”Sunny Beach”. Maria har just ikke de højeste meninger om de andre kvindelige deltagere, hvilket er gensidigt. Maria har høje tanker om sig selv, og er helt sikker på at vinde, hvad så end det måtte kræve af lig på vejen og sårede følelser. Hun virker usympatisk og super egoistisk.

Det er mig igen en gåde, hvorfor TV3 indlogerer endnu en der har deltaget i reality.

Mens de andre fester sniger en skummel person rundt på hotellet. Er det mon Stolle der returnerer? Det kunne skabe drama.

Maria flirter kraftigt med Nichlas, og siger hun er ved at få følelser for ham, hvilket den unge gut morer sig over. Man må rose Maria for sin ihærdighed.

Nichlas er virkelig udsat, først Maria, derefter Stine.

Hvad har Martin og Nathja gang i under lagnerne?

Det er helt klart at Maria komme til at sætte gang i hotellet, hun er en ægte bitch og drama queen.

Paradise Hotel den 11-4 afsnit 52

Der er en nervøs stemning lige fra morgenstunden. Alle taler om gårdsdagens masker, og hvad de kommer til at betyde.

Ved morgenmaden får Daniela den opgave at opvarte Stine, hvilket Stine er tilfreds med, men Daniela har ikke den samme mening. Drengene tager atter fusen på Martin, han er nem at forstrække.

Jack får den opgave at frede Nichlas med enten Stine eller Daniela. Jack vælger Stine, hvilket begge to er tilfredse med. Jack har i det hele taget vist sig at være en frisk og positiv gut der deltager godt i det taktiske spil.

Mens prøver både Martin og Rasmus at få Daniela til partner, da de ikke har andre muligheder. Daniela laver en aftale med begge gutter. Hun har ikke fået den onde maske uden grund. Dog stoller Martin ikke på Daniela med god grund. Derfor prøver han at lave en aftale med Nathja. Jack skal derfor stille sig bag Daniela. Det ser ud til at være enden for den gode Rasmus, men lad os nu se.

Som ventet stillede Jack og Rasmus sig bag Daniela, hvilket hun ser ud til at nyde. Hun vælger Jack, så det er som ventet Rasmus der må rejse hjem. Nicolas masterplan er kommet et skridt videre i at gå i opfyldelse.

Trist at det er Rasmus der må forlade Paradise Hotel, han er en et sympatisk menneske, og en stærk spiller. Han modstod den massive mobning som Anne og Malene udsatte ham for.

Kasper mener, at han bør fortælle Nathja at Stolle lavede et Eiffeltårn med Steven og Shila. Nathja bliver selvfølgelig rasende, og siger, at nu er det endelig slut med Stolle, men hun er nok mest sur på Shila og sig selv. Nicolas har atter trukket i trådene.

Nathja går nu direkte i lag med Nichlas og flirter kraftigt, men det er også alt det bliver til.

Paradise Hotel 10-4 afsnit 51

Der er i dag at en af pigerne skal forlade Paradise Hotel. Specielt pigerne har sovet dårligt, og har noia på.

Ved morgenmaden skal Nichlad udvælge de tre piger som bedst kan lide. Han vælger Stine, Malene og Nathja. Nu bliver der tænkt så det knager om, hvad der nu skal ske. De tre udvalgte piger skal nu bestemme, hvem der skal sendes hjem. Der er ikke enighed om hvem der skal ud, men det bliver Shila som skal gå den tunge gang. Shila bliver rasende, og forstår ingenting. Det er Malenes gamle nag til Rasmus som kommer til overfladen, hvilket jeg er mega skuffet over, fyy Malene. Malene er Anna 2, uuuud med hende

Rasmus skal nu ud og finde en ny partner, hvilket kan blive vanskeligt, men han prøver at overtale Stine. Senere på aftenen griber han fat i Daniela, og får lavet en aftale med hende, da hun gerne vil have Martin ud.

Der gang i taktikken, vi ser dog ikke så meget til taktikmesteren Nicolas.

Ved aftenens Pandora afslører Nichlas at han har dyrket sex med Nathja. Ellers er de sædvanlige mere eller mindre geniale spørgsmål, som hører til i klassens time i 6.A. Nicklas skal uddele tre masker. Den gode maske giver han til Stine. Den onde maske får Daniela, hvilket hun ikke er tilfreds med. Jokermasken får Jack, for at være den uforudsigelige. Nu begynder alle at tænke over, hvilke konsekvenser maskerne får.

Daniela har vi ikke hørt så meget til endnu. Hun har endnu ikke været så meget på banen, men hun virker usympatisk og fejlcastet. En ny drama skaber?

Paradise Hotel den 9-4 afsnit 50

Pigerne gør lidt ekstra ud af sig selv fra morgenstunden, pga. Nichlas ankomst. Der sminkes, skiftes tøj osv. Nogle af pigerne vil gerne til fadet. Der er ved at opstå en seriøs romance mellem Malene og Kasper.

Drengene skal på udflugt for at lære Nichlas bedre at kende. Der startes med kolde øl og bold. De spiller gris, hvor det at handler om at spille en god bold videre til den næste ellers får man et bogstav, startende med g osv. Kasper taber, han skal bunde to øl gennem tragt og slange. Drengen leger virkeligt godt sammen på en flot strand. De bliver alle lidt småberusede mens Kasper og Martin er fulde, hvilket pigerne bliver lidt sippede over.

Pigerne taler om drenge, specielt Nichlas. Nathja fortæller åbent at Nichlas er hendes drømmefyr, og så var der jo også det med at Stolle (som ikke er helt glemt, endnu) var utro, så hvorfor ikke. Pigerne leger også godt sammen. Sandra overrasket mig mere og mere med sin eftertænksomhed, da hun ikke vægter det ydre så meget som det indre.

Nathja og Nichlas bliver enige om at holde lav profil, og ikke fortælle de andre mere end nødvendig, men kan de mon holde den aftale.

Om aftenen er der champagnefest, hvor alle deltagere skal stille i deres stiveste puds.. Nathja morer sig godt til festen og flirter med Nichlas, hvilket Sandra og Malene er noget fortørnet over. De mener, hun er respektløs.

Senere på aftenen begynder nogle klokker at ringe, og dernæst kommer et brev, hvori der står at en pige skal forlade paradiset. Alle pigerne føler sig nu udsatte.

Et afsnit med ikke alt for meget taktik, men mere sjov, fest og ballade. Er noget skuffet over at Nathja kunne komme sig så hurtigt over Stolle, men på den anden side – Stolle var just heller ingen engel. Hvis TV3 følger ”kogebogen” vender Stolle tilbage, og så er det pludselig Nathja som står i et dilemma.

Paradise Hotel den 8-4 afsnit 49

Dag 1 efter Stolles exit. Martin og Nathja savner den muntre ungersvend, hvilket vi andre også gør. Nathja sorg går dog hurtigt over, da en ny gæst tjekker ind.

Sandra bliver noget skuffet over at der ikke er pandekager til morgenmad. Nicolas og Rasmus prøver på bedste pædagogisk vis at overbevise hende om bedre madvaner, hvilket udvikler sig til en mindre diskussion om nærmest ingenting. Nicolas, den djævel, trykker atter på de rigtige knapper, for at skabe lidt drama.

Ved aftenens maskebal kommer der en uhyggelig udseende gut gående, til pigernes store rædsel. Det viser sig at være Nichlas fra sæson 7. Nathja har været sammen med den nydelige unge mand. Pigerne er helt vilde i varmen. Pigerne viser Nichlas rundt, de snakker i munden på hinanden, og det lyder som en hønsegård. Drengene er noget bekymret over en kompetent konkurrent.

Martin prøver at få en alliance med Nicolas.Martin burde være klogere end at stole på Nicolas. Der tales taktik i krogene.

Martin prøver også at skabe en alliance med Stine.

Nicolas og Nichlas vil også spille sammen, men Nicolas vil kun have de andre stærke spillere ud. Vi kender jo efterhånden den luskede Nicolas, han vil kun spille sammen med Sandra, og se at få de andre spillere ekspederet ud en efter en.

Jack er også bekymret over situationen, men Nathja siger at hun vil stå med ham.

Hvorfor TV3 atter henter en gammel deltager ind, er for mig uforståeligt. Ok, hvis det havde været Stolle, kunne det nemt accepteres.

 

Paradise Hotel den 4-4 afsnit 48

Fyyyy, Nicolas, slemme dreng.

Dagens drama starter med at stormesteren, Nicolas, skal udskifte en af logens medlemmer med en af aspiranterne. Nathja bliver udskiftet med den overstrømmende Stine. Selv Stolle kan nu se Nicolas dobbeltspil. Nicolas kører nu højt taktisk spil, som ser ud til at lykkes. Han prøver at sætte eb kile mellem Stolle, Nathja og Martin.

Stormesteren sidste magt er at han skal vælge, hvem der sidde over til aftenens parceremoni, og det bliver Stine. Det ser sort ud for Martin og Stolle. Begge gutter kæmper deres sag. Om det er den ene eller den anden der ryger ud, er ikke det store taktiske tab, men underholdningsværdien vil helt klart dale. Daniela får valget mellem Stolle og Martin. Stolle bliver, trods aftaler, den der må forlade hotellet. Om det er taktisk klogt af Daniela vil tiden vise.

Første del af Nicolas planer er gået i opfyldelse, og han spiller virkeligt spillet uden følelser. Nu er det Martin og Rasmus som står for tur.

Selv jeg fik en klump i halsen, da Stolle tog afsked med Nathja, og blev vred på Nicolas og Daniela, men for HULEN det er jo et spil. Ok, men vi alle har jo følelser. Alligevel er jeg lidt sur på at Nicolas bruger løgnehistorier for at komme videre i spillet. Er det godt for hans fremtid efter Paradise Hotel?

At Stolle måtte forlade Paradise Hotel, skabte vild opstandelse i vores lille familie. Paradise Hotel er hos os kendt som ”Stolle time”, så jeg måtte komme med gode forklaringer, så som ”det er jo kun et spil”, den holdt ikke. Så jeg måtte frem med ” når en gimpe som Anna kan vende tilbage, så burde Stolle vel også”. Den sad lige i skabet. Dog skal det sige, at hvis Nicolas kom forbi, er der tjære og fjer parat.

Det kunne ren taktisk være lidt interessant, hvis Stolle returnerede, men mon ikke at vi er så langt i spillet, at der ikke kommer flere gengangere??

Har TV3 ikke skudt sig selv i foden ved at lave det loge pjat, taktisk var det måske en god idé, hvis man vil have Nicolas frem i spillet, men med dalende seertal er det så en god plan med at få sendt en af de mere farverige personer ud?

Paradise Hotel 3-4 afsnit 47

Dysten om udholdenhed afgøres og Rasmus vinder efter en jævnbyrdig dyst med Stolle. Rasmus er derfor det nye medlem af logen. Logen forkæles med lækkert mad, mens de øvrige får noget lignende ”Take Away”, dog er Sandra tilfreds så længe hun får sine elskede pandekager.

Martin er godt i gang med at indgå en alliance med Stine. Sandra er begyndt at blive noget irriteret på Stine. Sandra er nok den der har overrasket mig mest taktisk. Hun er gået fra at være en tomhjernet blondine, til at være overraskende taktisk.

De tre sidste som ikke har loge kamp får nu fornøjelsen. Shila, Sandra og Malene skal dyste om hvem der opfylder logens egenskaber. Det er de tabende aspiranter der skal udvælge hvem der har de valgte egenskaber. Malene vinder suverænt mest af taktiske årsager.

Logen skal nu bestemme hvem der vælges som logens stormester. Stormesteren får stor indflydelse på hvem der skal sendes hjem næste gang. Nicolas bliver stormester, så endelig er Nicolas taktiske planer lykkes.

Martin er tilsyneladende den eneste som har luret Nicolas dobbeltspil, men hvor taktisk klogt er det af Martin at fortælle det åbent til Nicolas?

Aftenen afsluttes atter med en gang koncentreret druk, hvor Martin atter bliver monsterstiv og finder på pinlige ting og sager.

Der er godt nok gang i taktikken nu, Helt mærkelig med to afsnit i træk uden sex, det er ligefrem helt befriende.

Paradise Hotel 2-4 afsnit 46

Der vågnes op til kraftige tømmermænd, specielt Martin er hårdt ramt.

Morgenen starter med oprettelsen af en loge af de to nye, dem der ikke kommer med er i fare sidst på ugen. Nicolas er igen på dupperne og håber at han vælges først. Der bliver virkeligt smurt tykt på fra alle sider. Nicolas arbejde bærer frugt og han vælges, og fredes dermed til næste uge. Der kæmpes om at blive medlem af logen, og man får kun den ene chance ellers er man i fare. Endeligt lidt taktik som kan give programmet et pift.

Første prøvelse er veltalenhed, en dyst mellem Stine, Nathja og Martin. Nathja bliver det næste medlem i logen til Martins store fortrydelse. Man må sige at Nicolas virkelig får gang i taktikken langt om længe. Det er dog utroligt at de andre ikke har læst ham endnu.

Næste dyst handler om udholdenhed. Den kommer til at stå mellem Rasmus, Stolle og Kasper. Det handler om at holde sig vågen og vende timeglas. Nicolas får gennemtrumfet at Stolle skal have det mindste timeglas som skal vendes hver 2 min. Nicolas masterplan er jo at få smidt de gamle ud. Martin er ved at lure Nicolas, men de andre er naive.

Hvem der vinder dysten erfarer vi i morgendagens afsnit.

Et afsnit, der til forandring var præget af taktik, men der just ikke meget drama. Absolut dårligt sammenklippet, som så mange andre afsnit

Paradise Hotel 1-4. Afsnit 45

Der er en lidt trykket morgenstemning på hotellet, da det skal afgørelse om det er Anna eller Nathja som rejser hjem. Rasmus får den afgørende stemme og sender Anna hjem (igen), gad vide om hun vender tilbage? Personligt mener jeg at det er godt nok at vi får sendt Anna hjem, så vi kan komme videre i spillet. Der er kogt suppe nok på det tre/firkants-drama. Nye må ind i spillet.

Ud med to ”gamle” og ind med to ny, Daniela og Jack. Nicolas griber straks fat i Jack for at tale taktik og få ham over på ”hans hold”.

Om aftenen er der til forandring fest. Martin påstår at Stolle har haft det nemt på PH, hvilket giver anledning til en lidt ophedet debat mellem de to venner, holder venskabet til det?

Martin og Shila kommer op og skændes, da hun mener at Martin laver en dårlig stemning på PH, fordi han altid vil diskutere og tale taktik. Shila har vist ikke forstået at hun er midt i et spil, hvor man kan vinde en ret så stor pengepræmie.

Malene gør et stort stykke arbejde for at føre Stine og Martin sammen, så hun kan få Kasper for sig selv.  Stine trøster Martin lidt, men det er alt det bliver til i denne omgang