Så kom der gang i Paradise Hotel 2015, og atter er der blevet castet en flok unge mennesker, der gerne vil på TV. Jeg er nu stadig i tvivl om casteren er dygtig nok, for det plejer ikke at være de klogeste der kommer gennem nåleøjet. Specielt pigerne har i de tidligere sæsoner været noget blanke. Drengene virker en smule klogere, og det er jo ikke sådan det er i den virkelige verden, hvor drengene har det mere end vanskeligt i vores ellers udmærkede uddannelsessystem.

Jeg var eller lidt i tvivl om, jeg overhovedet skulle kommentere på Paradise Hotel 2015, men det er udmærket underholdning. Der var også i 2014 dalende seertal, så spørgsmålet er hvor længe det kære hotel overlever? Hvis det skal overleve, så tror jeg der skal mere spile med. casterne skal også passe på med ikke at vælge deltagerne for unge, og for blanke. Ja ja, jeg ved godt at det er instrueret virkelighed.

Mon ikke vi får skandaler, druk og aktiviteter i poolen og i sengene? Der er ”kun” 40 afsnit, og de må være mere koncentrerede i denne sæson. Og lad nu være med at hente så mange tilbage, efter de er blevet smidt ud.

Vi håber alle på en god sæson, og de unge overlever de mange fester, for det må kræve en del hovedpinepiller. Ikke mindst tab af hjerneceller, men der har hovedparten af deltagerne i Paradise Hotel 2015 ikke så meget at miste.

God fornøjelse.


Kommentarer

Paradise Hotel 2015 — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>