I aften afsløres det, hvem der bliver den heldige vinder af sæson 2013. De 4 finalister er Joanna, Patrick, Stephanie og Jeanette.

Hvem der vinder er vanskeligt at spå om, men Patrick er vel nok den stærkeste af de fire. Han er jo heller ikke helt dum. Hvis han skulle gå hen og vinde de 100.000 kroner, vil han nok være ret så utålelig at høre på. Jeg tror dog, at han let kan komme til at undervurdere de 3 amazoner.

Joanna har en stædighed og målbevidsthed, som kunne føre hende til sejren, hvis ikke hendes til tider iltre temperament blokerer damen.

Den charmerende Stephanie har helt sikkert arvet noget af onkel Mikkels vindermentalitet, og er helt klart outsideren i spillet. Det beviste hun, da hun baskede Maria ud i sidste afsnit, hvilket var godt gået.

Den svageste af de 4 mener jeg er Jeanette, men hun har da trods alt kæmpet sig frem til at være blandt de sidste 4, men jeg anser hendes vinderchancer for minimale. Hun er dog på det sidste trådt lidt i karakter eller er hun god til at være ubemærket.

Det kommer selvfølgelig an på i hvilke discipliner divaerne udsættes for, om det bliver Patrick eller en af pigerne der vinder, men Patrick er helt klart junglens største diva om han vinder eller ej.