Afsnit 1-8, opdatering.

Havde ellers svoret at jeg ikke skulle se denne reality serie, men den viser sig at være meget grinagtig, virkelig god underholdning.

Alle divaerne mødes i lufthavnen klædt i ægte diva stil. De kommer til junglen, selvfølgelig i stilletter, hvilket nok ikke er det bedste sko valg. Pernille viser straks sin stålsatte vilje, og begynder at pive.

Der skal laves hold, og det bliver brunetter mod blondiner. Da Sidney Lee opdager han skal være blondine, forlader han straks junglen, han holdt dog et par minutter længere end mod Tøfting.

Holdene består af brunetter, ”Brainy Brunettes”: Helene, Nadia, Joanna, Stephanie og Frederik.

Blondiner, ”Pink Blondies”: Pernille, Jeanette, Julie, Patrick og (Maria kommer senere!!).

Der skal kæmpes i hvert afsnit om luksuslejren, ellers havner man i lortelejren. Ligeledes kæmpes der om diamantringe, som er afgørende for, hvem der kommer i finalen. Tvisten er den at holdet skal blive enige om, hvem der skal have ringen. Dette skal nok give drama.

I de enkelte konkurrencer bliver de smukke mennesker udsat for ting og situationer som just ikke er ”diva-like”. Der er her vi ser hvem der kan træde ud af diva-verdenen, og vise karakter.

I afsnit 3 kommer Sidney Lees afløser, Maria, til Joannas store fortrydelse. Joanna og Maria havde nogle kraftige konflikter i ”Fristet”. Hvis du har set ”Fristet”, kan man godt forstå, hvorfor Joanna tænder af. Maria besidder arrogance, et stort ego og virker usympatisk, som kan irritere visse mennesker, men prøver hun på at skjule en vis usikkerhed?

Med så mange forkælede og store egoister på et sted tæt på hinanden, kan det undgås at der opstår konflikter både mellem holdene og internt. Bl.a. Stephanie og Joanna har deres konflikter.

Internt på holdene skabes der alliancer, hvilket tærer på sammenholdet.

Pernille er som vanligt et underholdende element, med sine mange sygdomme, et lavt selvværd, negativitet og offerrolle, men med en overraskende basisviden om grundloven. Hun er dog ved at blive noget upopulær blandt blondinerne, som hun er ved at drive til vanvid. Hun ofrer sig for holdet og rejser hjem, mod at Pink Blondies får en ekstra diamant. Et stort savn for underholdningsværdien af Divaer i Junglen.

Patrick er også et underholdende element hos Pink Blondies, han har humor og besidder en stor kampgejst, temperament og ærlighed. Han får dog problemer, dels med helbredet, også da han laver aftaler til højre og venstre, hvilket pigerne efterhånden finder ud af. Han får en slem infektion i afsnit 8 og kommer på hospitalet.

Frederik er hyggeonkel hos brunetterne, og har det rart omgivet af unge damer. Specielt Stephanie har han et godt øje til. I afsnit 7 taber Frederik i en duel til Maria og skal derfor forlade junglen, hvilket Stephanies bliver meget ked af. Frederik vender dog tilbage i afsnit 8 til stor glæde for Stephanie. (Frederik har været hos numerolog og har skiftet navn til Fredrick Joshua Fetterlein, hvilket skulle kunne få ham på ret køl igen, jeg tvivler. Han skal først blive voksen).

Stephanie besidder en ligefrem ærlighed og charme, hvilket hun må have arvet fra morbror Mikkel. Hun er også meget temperamentsfuld. Hun opbygger efterhånden et varmt forhold til Fred, hun ofrer en diamantring for at få sin Fred tilbage.

Joanna er også en temperamentsfuld dame, hun kommer nemt op i det røde felt. Hun har det stadig svært med Maria. Hun tænker godt taktisk.

Maria har det svært med alle pga. af sin overlegne attitude og sin provokerende facon.

Helene som ikke er den mest iøjnefaldende og dominerende diva, vælger at give op i afsnit 7, da hun både er træt af junglen og sit hold.

Julia virker som en af mest sympatiske divaer. Lidt mere stille og måske en lidt bedre taktisk spiller.

Jeanette er også temperamentsfuld, og virker ikke som den hurtigste knallert på kajen.

Nadia er en lidt stille pige, og der endnu ikke kommet meget taktisk fra hende.