Nu er det alle mod alle, men først skal der sendes en diva ud af junglen. Dette er op til blondinerne. Hvor der overfladen er idyl. Da der skal fredes to blondiner opstår der igen splid i gruppen, ikke engang pigerne kan blive enige, hvilket vel ikke kan undre nogen. Patrick bliver draget ind i det hele og stemmer på Maria. Der opstår en heftig debat mellem specielt Julia og Maria, som kalder hinanden mindre pæne navne. Der kan ikke opnås enighed og fredningerne, men underholdende er det da. Det bliver brunetterne som skal afgøre, hvem der fredes. De vælger Jeanette og Patrick.

Hvem der sendes hjem, bliver afgjort ved en pakkekonkurrence. Nadia bliver taberen, hvilket ikke er det store tab for underholdningsværdien, på trods af at hun er den mest rolige og sympatiske af divaerne.

Nu er alle sammen i luksuslejren, og stridsøksen begraves mellem Joanna og Maria. Det store spørgsmål er, hvor længe det holder?

Alle stridigheder og frustrationer glemmes, da Ms/Mr. Jungle skydes i gang. De starter med en fotoshoot, ud over det skal de holde en tale, danse eller synge en sang for dommerne. Jeanette aner ikke, hvad hun skal stille op, men får hjælp af Stephanie til en dans. Der hersker for en stund harmoni og idyl i lejren.

I konkurrencen vurderes først billederne, Patrick vinder med topkarakter foran Jeanette. Det skal nævnes at Maria, som nævner at hun har været model og derfor er ret selvsikker, får 4 (skalaen går fra 1-10).

I den personlige præstation fokuserer Maria selvfølgelig på sig selv, mens de andre kom med mere eller mindre geniale præstationer. Patrick vinder fortjent konkurrencen, det skal dog nævnes at Maria fik 9 for sit egotrip.

Et afsnit, hvor jeg ikke morede mig så meget så ellers, men det skal nok komme.