Og vinderen blev…..

Hvem skulle i finalen med Patrick?

Først skulle der stemmes om hvem af de tre amazoner der ikke skulle i finalen om at blive jungles største diva. Her fik Maria alias ”stoneface” og Julia også indflydelse med hver en stemme. Der blev talt i krogene og at støtte hinanden osv. Joanna var den de alle var mest bange for. Det antal stemmer hver enkelt diva ville få, skulle fradrages de point de opnås i quizzen.

Pigerne skulle ud i en hukommelses quiz, om ting svar mm. Fra de foregående afsnit. Efter at have fradraget minuspoint stod alle lige, så de skulle et ekstra spørgsmål til. Her tabte Jeanette – helt fortjent.

Nu var der finale, og Patrick stod som favorit. Han var også selv overbevist om at han var den største diva i junglen.

I finalen var det et medley af gamle konkurrencer. Først var Joanna mega bagefter, mens Stephanie var lidt bagefter Patrick. Joanna fik sig kæmpet godt tilbage i kampen, hun har sku ben i næsen den pige.

Der var spænding på i den sidste konkurrence, hvor der skulle presses juice. Det var en lige kamp, på trods af at Patrick var foran, og han lignede meget en vinder, men onkel Mikkels gener trådte til igen….

Den heldige vinder blev den charmerende Stephanie, helt fortjent hun har kæmpet godt gennem alle afsnit, men om hun er en ægte diva, tvivler jeg nu en del på. Men en sympatisk diva.

DEN STØRSTE DIVA I JUNGLEN VAR PATRICK. Han kørte dobbeltspil, sminkede sig selv under de værste forhold, han var en krukke, skændtes, osv. Patrick er helt klart den moralske vinder.

Øv det bliver nu en tom TV aften uden de krukkede divaer, og hvad de er blevet udsat for gennem de sidste 13 uger.